Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TEHLIKELI SULARDA YUZUYORUZ COK TEHLIKELI HEMDE!!!!!!!!!!!!

Herkes simarmis baskanindan futbolcusuna, teknik ekibinden taraftarina

Ben bu gidilen yolu iyi gormuyorum hemde hic!!!!

Kibir ve simariklik sonucu biz hep dibi gorduk, her defasinda ayni olayi yasiyoruz!

Ya hoca cikip tum camiaya bi ayar cekecek, yada dibi boylayacagiz kacari yok!

Kulupde yetkili olsam herkesin bi g. tunu yere indirirdim.

Bu ne arkadas ya, bugun baska bi takima karsi oynasak fark yerdik!

Adem Büyük: Bütün kupalara ambargo koyacaz

Güzel konusmus

Bu kiytirik kupanin tek faydasi bana gore Fatih hocanin cezasinin inmesine yardimci olmasi.

levent tüzemen bir yöneticiyle görüşmüş rahat olun bitti o iş gibilerinden konuşmuş neredeyse dökülecekti levent tuttu kendini
Al Rayyan transferinden bahsediyor. Kulüpler 14-15'e anlaşmış fakat Diagne son anda anlaştıkları maaştan daha fazla talep etmiş anlatılana göre. Hatta Brahimi ne alıyorsa onu verin demiş güya. Transferin son anda yatmasının nedeni buymuş.

Sövsek de yeri geliyor eleştirsek de takımdaki tek tempolu oyuncu şuanda Belhanda. Bir sağda bir solda bir ortada. Bize en az 2 tane daha böyle tempolu adam lazım. Tamam çok dengesiz biri Belhanda ama yapacak bişey yok onun kalitesinde dengesiz hali de bize gelmez

ben sasa iliçi belhandaya tercih ederim

Kendinizi kap olayina kaptirmayin yahu adamin demek istedigi doldurusa gelmeyin ona buna inanmayin kapa aciklanirsa almisizdir.

Şu röportajin altindan cidden saçma çıkarımlar yapılıyor sonra üzülen biz oluyoruz
Valla bende genel de senin gibi düşünürüm ama sırıtarak kapı takip edin olacak olacak diyen taraftara ınsallah diyip ağzıni kulaklarına vardirirsan herkes aynı şeyi düşünür burada da taraftarı suçlu çıkarmayın yahu..

Bu takimi falcao kurtarmaz

Kusura bakmayin ama bu takima

1 akli basinda bir stoper
2 tane dinamik ortasaha
1 tane sagbek
1 tane hizli kanat
1 tane hizli forvet
1 tane baba forvet

Gerek oglu gerek

Marcaoyu filan gorunce betim benzim atti simariklikligini gorunce

Galatasaray aşkından eli ayağına dolaşan Galatasaray sevdalılarını dışarda tutarak belirtmem gerekir ki, yok nerde transfer neden bitmiyor beceriksizler vs diyenlere şunu söylemeden geçemicem. Siz 5 milyon verilip as forvet olarak muriqilere layıksınız. Garry Rodrigeslere, Sadıklara hatta Diagnelere layıksınız. Falcao, Seri falan sizin nenize. Hayırlı geceler

Fatih Hocanın buruk sevincinin nedeni Diagne miydi acaba

Onyekuruyu cok severim, hem golleriyle hem bize olan sevgisiyle.
Ama allah askina Onyekuru hic bir kötü oyuna ilac olmaz. Hizli oyun, hizli oyuncular ile degil, hizli oynayan oyuncular ile oynanir. Ben Onyekurunun gecen sezon skor disinda hic bir olumlu hareketini görmedim.
Sorun oyuncularin hizli kosmasi degil, az kosmalari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt