- 1 Ağustos 2014
- 63.838
- 75.048
- 4.338
Bugün heyecandan ölmezsem bi daha ölmem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musta sen dün Apo’yu gömüyordun yüz ifadesinden anladım diyordun fikrin değişti miBence havaalanına gidip yer tutalım
Rekor beğeni alalım bu mesaja renktaşlarMuslera kupa ile paylasim yapsin da falcao begensin
66YozgatFB - 08.08.2019 01:54 |
|
Dünyada fb taraftarı kadar duygusal davranan taraftar çok azdır.Hepsi değil ama geneli böyle bence.10 sene üst üste şampiyon olsak ''rahat olun ezeriz cinconu'' diyecek bir sürü fbli görebiliriz.Adamlar mantıksal düşünmüyor pek fazla.5 senedir bi teneke bile almayi basaramayip , bu kadar ozguven sahibi olmalarina bayiliyorum
İnşaallah atılan KAP handiKAP olmasın ne olur ya Rabbiii... Amiiin.Allahini seven uzerime kap atsin
Rize'ye saplayacak kral 3 tane
Hocam 30 sayfa geriye git ben yarim saattir koşturuyorum yetiscem diye, yok öyle beleșçilikNoluyor lan nolur bişeyler söyleyin kızla konusuyordum
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben bu adama yorum yapmayı bıraktım artık ailesine acıyorum
66YozgatFB - 08.08.2019 01:54
![]()
5‚5 + bonuslar alacakmis![]()
En önemli silahlarini kaybettiler ama kimse farkinda degil galiba. Bunlar 3 yildir Bruma‚Garry ve Onyekuru ile oynadilar kanatta. Ne olursa olsun bu elemanlarin 3ü de hizli ve dikine oynuyorlar. Bu sene baya hiz kaybettiler kanatlarda. Öyle Emre Mor´la olacak is degil o. Ayrica Seri falan Fernando´nun yerini dolduramaz hic bir sekilde.
bu herif agir gerizekali galiba.
halen seriyi fernando yedegi olarak aldi saniyor. Gerizekali 6 no da alacagiz merak etme
Erkan_Karakaya - 08.08.2019 01:51 |
|