Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
66YozgatFB - 08.08.2019 01:54​
bos.gif

5‚5 + bonuslar alacakmis
biggrin.gif

En önemli silahlarini kaybettiler ama kimse farkinda degil galiba. Bunlar 3 yildir Bruma‚Garry ve Onyekuru ile oynadilar kanatta. Ne olursa olsun bu elemanlarin 3ü de hizli ve dikine oynuyorlar. Bu sene baya hiz kaybettiler kanatlarda. Öyle Emre Mor´la olacak is degil o. Ayrica Seri falan Fernando´nun yerini dolduramaz hic bir sekilde.

bu herif agir gerizekali galiba.
halen seriyi fernando yedegi olarak aldi saniyor. Gerizekali 6 no da alacagiz merak etme

5 senedir bi teneke bile almayi basaramayip , bu kadar ozguven sahibi olmalarina bayiliyorum
Dünyada fb taraftarı kadar duygusal davranan taraftar çok azdır.Hepsi değil ama geneli böyle bence.10 sene üst üste şampiyon olsak ''rahat olun ezeriz cinconu'' diyecek bir sürü fbli görebiliriz.Adamlar mantıksal düşünmüyor pek fazla.

66YozgatFB - 08.08.2019 01:54

bos.gif

5‚5 + bonuslar alacakmis
biggrin.gif

En önemli silahlarini kaybettiler ama kimse farkinda degil galiba. Bunlar 3 yildir Bruma‚Garry ve Onyekuru ile oynadilar kanatta. Ne olursa olsun bu elemanlarin 3ü de hizli ve dikine oynuyorlar. Bu sene baya hiz kaybettiler kanatlarda. Öyle Emre Mor´la olacak is degil o. Ayrica Seri falan Fernando´nun yerini dolduramaz hic bir sekilde.

bu herif agir gerizekali galiba.
halen seriyi fernando yedegi olarak aldi saniyor. Gerizekali 6 no da alacagiz merak etme
Ben bu adama yorum yapmayı bıraktım artık ailesine acıyorum

Erkan_Karakaya - 08.08.2019 01:51​
bos.gif

Insanin zoruna gidiyor su taraftarin cektigi cefayi dunya uzerinde ceken taraftarlar yoktur. Okadar travma yasadik. Baskan cikar kombine al‚ sms at‚ forma al hepsini yaptik sonucta su amk fransizlarin taraftarlari hep mutlu hep istedikleri yapiliyor.gece gece birde falcao haberi filan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt