Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih'e Dortmund maçından sonra "keşke kör olsaydın" diyen taraftar profili ile Marcao'nun ettiği küfürden sonra "adamsın" yazan taraftar profili aynı.

Bunlar eğitilmez insanlar... Daha da ağır yazarım da ceza verirler.

Şu güzel gelişmelerin yaşandığı gecede neleri konuşuyoruz...

Yapacağın işe sokayım Marcao!
Ben de çok öfkelendim.
Yerden yere vurduğumuz semih "eyvallah" diye cevap vermişti.
Kaldı ki onun da yorum yapması yanlıştı.
Bu adamlar profesyonel, liseli ergen gibi yorumdan laf sokmakla uğraşmak son işleri olmalı.
Oldu olacak dm den de adres istesinler...

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ofansif açıdan hakkaten bir Complete Striker. Elbette çoğu stilini Poacher gibi yorumlar.

Belki en hızlısı değil, ama yer tutma, Bitirici vuruş, kafa gibi üst değerler ile tam bir "Fırsatçı Santraforu". Topu onluna buluştur, sonra arkana yaslan ve bir klass Gol izle.
Screenshot_20190808-033120~2.jpeg

Screenshot_20190808-033718.webp

Ligde yine iyi kötü iş yaparlar biraz toparlanırlarsa. Ki şu anki durumlarıyla ilk 2-3 hafta bile başımız ağrıyabilir. Ama Şampiyonlar Ligi'nde sen seyreyle gümbürtüyü diyorum başka da bir şey demiyorum. Herkes diyor Şampiyonlar Ligi sonrası 25'e falan satarız diye ama ben 5'e bile alıcı bulabileceğimizi düşünmüyorum. Luyindama yine 10 ve üstüne gider ama Marcao böyle devam ederse saatli bombamız olur.

Ama umarım gelişir ve yıldızımız olurlar Avrupa arenasında da. Beni bilen biliyor zaten. Hiçbir şekilde Galatasaray'ın kötü olmasını istemem. Ortamı yangın yerine çevirmek için de yazmıyorum. Sadece görüşlerimi belirtiyorum iyi niyetle.

Tecrübe eksikleri çok olduğundan dolayı CL'de takımı yakacakları anlar olacak bence de.

Fakat böyle gelişecekler bu adamlar. Aşırı öz güvenin verdiği gereksiz denemeler dışında hata yaparlarsa gıkım çıkmaz benim.

Çünkü stoper için genç oyuncular ve gelişmeleri için bu süreçlerden geçmeleri gerekiyor.

O zamanlarda kendilerine destek çıkmamız gerekir bence.

Fakat böyle salak salak taraftarlara yorum yaparlarsa sosyal medyadan işte o zaman bizim 12 milyon euro ve onlardan kazanacağımız gelir çöp olur.

Ben de çok öfkelendim.
Yerden yere vurduğumuz semih "eyvallah" diye cevap vermişti.
Kaldı ki onun da yorum yapması yanlıştı.
Bu adamlar profesyonel, liseli ergen gibi yorumdan laf sokmakla uğraşmak son işleri olmalı.
Oldu olacak dm den de adres istesinler...

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arda Turan yeniden Florya'nın çimlerine basarsa son dediğin gerçekleşebilir yalnız :D

Tecrübe eksikleri çok olduğundan dolayı CL'de takımı yakacakları anlar olacak bence de.

Fakat böyle gelişecekler bu adamlar. Aşırı öz güvenin verdiği gereksiz denemeler dışında hata yaparlarsa gıkım çıkmaz benim.

Çünkü stoper için genç oyuncular ve gelişmeleri için bu süreçlerden geçmeleri gerekiyor.

O zamanlarda kendilerine destek çıkmamız gerekir bence.

Fakat böyle salak salak taraftarlara yorum verirlerse sosyal medyadan işte o zaman bizim 12 milyon euro ve onlardan kazanacağımız gelir çöp olur.
Bu takımın toparlanması için 9 ve 6 numara alınması gerekiyor. 6 numara Marcao'yu da rahatlatabilir. İstim üstünde oynuyor.

Basaksehiri izledim çok geriye gitmişler
Fener zaten bir yol olmaz
Bjk sakat
Lazlar en iyi adamını verdi

Büyük konuşmak istemiyorum ama juve,bayern,PSG falan geliyor aklıma nedense
Haydi geçmiş olsun
Abdullah Avcı futbolu yani defansif futbol Türkiye ligine uygun değil.gecen sene basagin 2 gol attığı maç sayısı kactir? bjk bu sene deplasmanda bı gol yedi mi %90 puan kaybı gelir zaten.defansif futbol bu lige uymuyor olmuyor yani.trabzon dediğin gibi hem Yusuf gitti hem de aldıkları forvet bence iyi değil.fb zanka Serdar stoper tandemi yaparsa defans zayıf olur bence ama Kadıköy'de fazla puan kaybetmezler orası ayrı.bizle fb arasında geçer gibime geliyor ama Trabzon ve başak 23-25 inci haftalara kadar yarışta olur.

Gelmez diyenlere inat GE-LE-CEK
Hepinize hayırlı sabahlar renktaşlarım :hat:

Günaydın renkdaslar.besinci günün şafağında Ne nöbet geçiyor bee.heyacinimi net kelimelere dokemiyorum.iş miş yok.Bayraklari hazırlayalim artık yavaştan bu gelişmelerden sonra.el tigre ile bir daha
Cim Bom Bom
:cimbom:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt