Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Bu kuslar neden böyle idiot? Her sene koyuyoruz her konuda onlardan üstünüz neden bunu kabullenemiyorlar? Neden götlerinden saçmaliklar uydurup basarilarimizin üstünü örtmek istiyorlar? Bayern-Dortmund rekabetine bakiyorum Dortmund kabullenmis Bayern bizden üstün diyor istatisikleri kabulleniyorlar ve susuyorlar.

Dünyanin en gerizekali ezeli rakibini bulmusuz

Beyler Bu kuslar neden böyle idiot? Her sene koyuyoruz her konuda onlardan üstünüz neden bunu kabullenemiyorlar? Neden götlerinden saçmaliklar uydurup basarilarimizin üstünü örtmek istiyorlar? Bayern-Dortmund rekabetine bakiyorum Dortmund kabullenmis Bayern bizden üstün diyor istatisikleri kabulleniyorlar ve susuyorlar.

Dünyanin en gerizekali ezeli rakibini bulmusuz
antudaki angutlara bi caps gelir mi rtas

Arkadaşlar kuş değilim Aslanım ... Ayrıca her yeni üyeyi kuş diye itham mı ediyorsunuz
Ulan yeni uye biri bana kus dese benim cevabim oyle sert olurki karsidakinin akli sasar bu yumusak tepkinden bile belli kussunda hangi familya onu cosemedim

Kargami Kanaryami ?

Fatih Terim'in oyun felsefesi geriden stoperle oyun kurma üzerine bunun nesini anlamiyorsunuz, sen savunmasını begenmesen ne olacak Fatih hocadan dahamı iyi biliyorsun,ayrıca defansının kötü olduğunu nereden çıkardın, kurulan sistemdeki en önemli adamlardan biri
Ulan şu forumda Faith Hoca'yı en çok sevenlerden biriyim ama ben kendi fikrimi söyleyemeyecek miyim yani? Bence savunması kötü işte. Ki Fatih Terim de hücumu iyi diye tutuyodur takımda savunması über seviyede diye değil. Buna da adım kadar eminim. Fatih Terim'in de Marcao'nun savunmasını beğendiğini düşünmüyorum ama hücum yetenekleri iyi ne yalan söyleyeyim. Ama bence bir stoperde olmazsa olmaz hücum değil savunmadır. Fatih Terim ne düşünüyor bilemem ama ben savunması iyi olan bir stoper görmekten mutluluk duyarım hücum yetenekleri yerine. Ama benim her istediğimi Fatih Hoca uygulasaydı zaten Belhanda ilk 11'in değişilmezi olmazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt