Cengiz Usta
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 2.469
- 2.928
- 1.148
Arkadaşlar kuş değilim Aslanım ... Ayrıca her yeni üyeyi kuş diye itham mı ediyorsunuz
hayır bende yeni üyeyim bana kimse öyle bir şey demedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar kuş değilim Aslanım ... Ayrıca her yeni üyeyi kuş diye itham mı ediyorsunuz
Valla yok dusmesinler orta siralardan yukari dogru baksinlar he sampiyonluk istiyorlarsa dusup 1.lig kupasini alip tarih yazabilirler sikinti yokkeske hepsi ayni anda küme düsse renktas
feyktir bu... eger degilse sopayi haketmistir.Cimbom’un altına Monaco’yu etiketlemiş![]()
Sampiyonlar ligi faktoruBu transfermarkta ilginç
Dzeko 33 yaşında değeri 14 milyon
Mandzukic 33 yaşında değeri 18 milyon
Falcao 33 yaşında değeri 10 milyon ayıptır yahu ki bu adamlar arasında kalite olarak falcao önde yani.
Onların bulundukları lig ve takımlar daha üstdüzey ondan kaynaklanıyor.Bu transfermarkta ilginç
Dzeko 33 yaşında değeri 14 milyon
Mandzukic 33 yaşında değeri 18 milyon
Falcao 33 yaşında değeri 10 milyon ayıptır yahu ki bu adamlar arasında kalite olarak falcao önde yani.
Abartmıyoruz ki bilenlerin yorumlarını okuyoruz.Antu gibi her oyuncuyu boklayalım mı ne yapalımGs başka takımın transferlerini abartma timi devreye girmiş , bu adam Linnes’in yarısı kadar iyi değil
Falcao nun aldığı parayı veremediğinden bence kimse talip olmuyor yoksa her türlü sulanırlar.hangisinin daha çok ve üst kalite talibi var ?
Kendini fazla belli ediyorsun kardesNe insafsiz bir forum olduk
Bjk ilk uce girmez Fener ilk uce girmez
Basaksehir hic girmez Ts ozaten looser girmez kim girecek ilk uce
1 Galatasaray
2 Galatasaray
3 Galatasaray
boylemi istiyorsunuz anlamadim
antudaki angutlara bi caps gelir mi rtasBeyler Bu kuslar neden böyle idiot? Her sene koyuyoruz her konuda onlardan üstünüz neden bunu kabullenemiyorlar? Neden götlerinden saçmaliklar uydurup basarilarimizin üstünü örtmek istiyorlar? Bayern-Dortmund rekabetine bakiyorum Dortmund kabullenmis Bayern bizden üstün diyor istatisikleri kabulleniyorlar ve susuyorlar.
Dünyanin en gerizekali ezeli rakibini bulmusuz
Ulan yeni uye biri bana kus dese benim cevabim oyle sert olurki karsidakinin akli sasar bu yumusak tepkinden bile belli kussunda hangi familya onu cosemedimArkadaşlar kuş değilim Aslanım ... Ayrıca her yeni üyeyi kuş diye itham mı ediyorsunuz
antudaki angutlara bi caps gelir mi rtas
Ulan şu forumda Faith Hoca'yı en çok sevenlerden biriyim ama ben kendi fikrimi söyleyemeyecek miyim yani? Bence savunması kötü işte. Ki Fatih Terim de hücumu iyi diye tutuyodur takımda savunması über seviyede diye değil. Buna da adım kadar eminim. Fatih Terim'in de Marcao'nun savunmasını beğendiğini düşünmüyorum ama hücum yetenekleri iyi ne yalan söyleyeyim. Ama bence bir stoperde olmazsa olmaz hücum değil savunmadır. Fatih Terim ne düşünüyor bilemem ama ben savunması iyi olan bir stoper görmekten mutluluk duyarım hücum yetenekleri yerine. Ama benim her istediğimi Fatih Hoca uygulasaydı zaten Belhanda ilk 11'in değişilmezi olmazdı.Fatih Terim'in oyun felsefesi geriden stoperle oyun kurma üzerine bunun nesini anlamiyorsunuz, sen savunmasını begenmesen ne olacak Fatih hocadan dahamı iyi biliyorsun,ayrıca defansının kötü olduğunu nereden çıkardın, kurulan sistemdeki en önemli adamlardan biri
Tamam da abartmayalım diyorum. Bu mu sorun oluyor?Yeni üye olduğun için değil milletin şevkini kırmaya çalıştığın için olabilir mi sence
Mehmet ocak kisa kes elimde kalirsin uzaKendini fazla belli ediyorsun kua kardes
Alttaki beğeniler de fazla olunca paylaştım valla şimdi baktım yok gibifeyktir bu... eger degilse sopayi haketmistir.
Falcao nun aldığı parayı veremediğinden bence kimse talip olmuyor yoksa her türlü sulanırlar.
aynen rtaş şanımız yürüsünAntu ya selam çakalim diyorsun he reissss?![]()