Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allaha sukur bu geceyide bos gecirmedik.

6A7757DE-DBBD-4FCD-BC2A-AD1635C84161.webp

Malatya maçında bu çocuk dikkatimi çekti beyler. Ben izlerken yaşını 26-27 falan sanıyordum daha 18 yaşındaymış. Bu yaşta manyak bir fiziğe sahip. Sol ayaklı ve oyun kuran stoper

yeni vidic diyorlar

seneye bir alman takimi kapar bunu

Malatya maçında bu çocuk dikkatimi çekti beyler. Ben izlerken yaşını 26-27 falan sanıyordum daha 18 yaşındaymış. Bu yaşta manyak bir fiziğe sahip. Sol ayaklı ve oyun kuran stoper

Konusunu aç biri açmadan kaparlar yoksa

FFP mümkünse kalkmasın hatta geçen senede demiştim bu kulübün başına gelen en güzel olaydır yoksa son gün pazar ucuzlayacak diye bekleye bekleye zaman geçirirlerdi şimdi mecburen bitirmek zorunda kalıyorlar kiralık olsa bile görüşmelere önceden başlıyorlar umarım FFP bittiği zaman da esnek bir şekilde gene FFP antlaşmasına tekrar imza atarız

Hocam yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum acayip bir adam. O boyuna rağmen oyunda kuruyor ayağı da temiz. Yeni Vidic diyorlar onun için. 5m getirene vereceklerdi haziranda ama sanırım piyasası 2-3m daha artmıştır. Büyük potansiyeli var ve son zamanlarda moda olan sol ayaklı stoper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt