- 26 Ekim 2009
- 8.098
- 2.017
- 1.588
allaha sukur bu geceyide bos gecirmedik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Strahinja Pavlović - Oyuncu profili 25/26
Strahinja Pavlović, 24, Sırbistan ➤ AC Milan, 2024'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 28.00 mil. € ➤ * 24 May 2001, Šabac, Jugoslavia (Republik)www.transfermarkt.com.tr
Malatya maçında bu çocuk dikkatimi çekti beyler. Ben izlerken yaşını 26-27 falan sanıyordum daha 18 yaşındaymış. Bu yaşta manyak bir fiziğe sahip. Sol ayaklı ve oyun kuran stoper
Kabız yapsın insch
Niye renkdaşKabız yapsın insch
3-5 Güne netleşir :-)ve bu iş bitti sözlesme imzalamaya gidiyor
Manyak bir stoper olma potansiyeline sahip.yeni vidic diyorlar
seneye bir alman takimi kapar bunu
![]()
Strahinja Pavlović, 24, Sırbistan ➤ AC Milan, 2024'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 28.00 mil. € ➤ * 24 May 2001, Šabac, Jugoslavia (Republik)www.transfermarkt.com.tr
Malatya maçında bu çocuk dikkatimi çekti beyler. Ben izlerken yaşını 26-27 falan sanıyordum daha 18 yaşındaymış. Bu yaşta manyak bir fiziğe sahip. Sol ayaklı ve oyun kuran stoper
Burak Bozdağ kim ya
Sol ayaklı ve oyun kuran stoper
O zaman cırcır ol paçadan aksın inschNiye renkdaş
Yapmaz. Bir Kefir içtim 2 saat evvel
Daşşanı gezdirenler yesin nerelerdesin reis kuruduk kaldık yönetimi istifaya çağırmaya hazırlanıyordukİyi nobetler :-)
Alllllsaaaaaahİyi nobetler :-)
Hocam yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum acayip bir adam. O boyuna rağmen oyunda kuruyor ayağı da temiz. Yeni Vidic diyorlar onun için. 5m getirene vereceklerdi haziranda ama sanırım piyasası 2-3m daha artmıştır. Büyük potansiyeli var ve son zamanlarda moda olan sol ayaklı stoper![]()
YEMIN EDERIM INADINA YAPIYORLAR