Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir olayda yapabiliriz tabi bu diyeceğim yine Diagne'nin satışına bağlı.

Madem kiralik orta saha istiyoruz. Mehmeti falanda aldığımızı düşünsek 4 5m civari para kaliyor. Bunu ya ocağa saklayacaksın ya da gidip potansiyeli olan bir yabanciya gömeceksin.

Kadroda yabanci dolu olduğundan aldigin klubede al kardeş 1 sene daha sende dursun diyeceksin.

Yoksa bu ffp kıskacından seneye kaçamayız

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Epruenu - emre - mahmut tekdemir- irfancan 4 lüsünün pas oyunuyla domine ettiği bir ligde Marcao - Schneiderlin - Seri - Belhanda 4 lüsü ligin içinden geçer ... kaldı ki diğer bölgeleri kıyaslamıyorum bile

DyUQ0AcWoAE9p6L
dmfcn.webp

Bugün Falcao görüşmelere başlandığı bildirilsin artık
Eğer şeref beyin dediği doğruysa ve biz adamı almaya gidiyorsak falcao kulübe bu akşamki maçta veda eder.

Her ne kadar arada kiraya gitse de 6 senelik futbolcusu ve şu an takımın kaptanı.Ayrılık olacaksa veda edeceğine eminim eğer yarın bir veda olmazsa 2-3 gün içinde geleceğini zannetmiyorum

2024 te artık bunların bi önemi kalmayacak Şampiyonlar ligi için.Her koyun kendi bacağından asılacak.
Tabi 2024 teki organizasyonda mutlaka orda olmamız lazım.Fatih Terim'inde planlaması o yönde gözüküyor zaten.

Vay anasini ne goz varmis sende rdas? Nasil veya nerede gordun sen bu 2024 planlamasini? TD olarakmi yoksa baskan olarakmi yapmis planlamayi?

Harcaniyorsun sen buralarda rdas!

Selamun hello GALATASARAY neferleri. Seref Aydin ne dedi tam olarak, bulamiyorum bi aciklama yapsaniz. Aksamdan beri giremedim foruma da... Cok makbule gececek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt