Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şeref Aydın sevilen biridir buralarda. İddia değil bilgidir. Sakin ol şampiyon
Ben de kendisini seviyorum öyleyse. Hatta Falcao 2-3 gün içinde burda olsun sizden daha çok severim. Eğer söylediği şey net bir bilgiyse A.Albayrak'ın bugün Monaco'da olduğu yönünde son dakika bilgisi bekliyoruz ajanslardan. Bu söylediğimde anormal bir şey var mı?

Ben de kendisini seviyorum öyleyse. Hatta Falcao 2-3 gün içinde burda olsun sizden daha çok severim. Eğer söylediği şey net bir bilgiyse A.Albayrak'ın bugün Monaco'da olduğu yönünde son dakika bilgisi bekliyoruz ajanslardan. Bu söylediğimde anormal bir şey var mı?
o ajanslar luyindamanın diagnenin geldiğini bilmiyordu kampa

Diange gene kamp yemedi eger kalirsa kotu olursa kamp yemedi der geceriz .O degilde As kadro ciddi ciddi kamp filan yemedi bu bizim acimizdan hic iyi degil ama Kamp yemeyenlerin icinde en Hazir oyuncu Cogu Taraftarin begenmedigi Belhanda.

Bakayoko zor.
Wanyama riskli
El neny gelebilir
Banega belhanda gitmeden imkansız ötesi.

Bu takıma pasör 6 değilde yanındakine pas verebilecek yeteneği olan adam yiyen bir 6 lazım
Bakayoko imkansız
Wanyama olursa yüksek opsiyonlu ya da opsiyonsuz kiralık
Elneny cepte
Banega'yı da unutalım artık

diagne bu sene 40 gol atsın ısterse acaip kıl oldum gol dıye bagırmam bıle

Mustafa Cengiz'in dahi yanılma payı olduğu gibi bu tip bilgileri öğrenen kişilerin de var. Transfer işi basit değil. Emrw Mor icin kapı bekliyoruz vs diye sözler eden M. Cengiz o sözlerden yanilmiyorsam 2 hafta sonra transferi bitirebildi.
Bu işler karışık. Umarım haklı çıkar Şeref Aydın orasi ayri mesele. Ama kendisi güvenilir ve sevilen bir kişi burada
Dediklerine katılıyorum aksini de iddia etmiyorum zaten. Fakat söylediği şey bir transfer bilgisi değil. Abdurrahim Albayrak bugün Monaco'ya gidecektir yada gitmeyecektir. İki ihtimal söz konusu. Hangisi gerçekleşecek bekleyip görelim diyorum. İnşallah dediği doğrudur Falcao'yu da alır gelir. Yakarız buraları.

Şeref Aydın sık girmez foruma...Girdiğinde yazarsa kesindir yazdıkları...

GSCİMBOM'un efsanesidir kendisi...Sallamaz, bildiğini yazar doğruysa yazar.

Eskilerdendir...Severiz :)
O zaman Falcao 2-3 güne geliyor demektir. Bundan daha güzel bir haber olabilir mi :) İmzamı Şeref Aydın yaparım yeter ki Falcao gelsin müjdeyi ondan alalım.

Fake degilse
IMG_20190809_113841.webp

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt