Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peki bu şahıslar kural ihlali yapmıyorlar mı sayın adminim ? işleri güçleri millete satışmak, troll mesajlar yazmak,mileti kandırmak. Neden gereken yapılmıyor

Gözden kaçıyor bazen çok fazla mesaj geldiği için.

Mesela an itibarıyle aldığım karar "Berke Deniz" bundan sonra hiç bir transfer nöbetine giremeyecek, bu tarz ithamlara devam etmemesi yönünde defalarca uyardık kendisini.

Son düzenleme:
Diagne bu takımda kalmayacak

Falcao gelecek

...

Madem ki tüm doğruları istiyorsunuz alın buyrun

Bu ikisi gerçekleşmez ise burada üyeliğimi sildireceğim (09/08/2019)

%100 olarak net bir bilgidir

Kaynak vs sormayın yeterli
ooo 80 bin meşazı olan bir üye için büyük iddia

Herkese iyi nöbetler.
Oncelikle buradaki her arkadasimi cok seviyorum emin olun. Forumda transfer beklemek benim yillar once sabahlara kadar yaptigim bir seydi. O yüzden forum alemindeki dostlar benim icin baskadir. Haliyle forumda verdigim bilgiler kesin olandir her zaman. Bunu eskiden uA forumda da bircok kez yapmistim. Fakat oradan ayrilmamin nedeni kendini bilmez birkac arkadas yuzundendi. Klavye onunde olunca insanlara konusmak ayip olmuyor saniliyor galiba. Fakat bu cidden ayip bir sey. Lutfen kimse kusura bakmasin ancak asagidaki fotoda beliren iki arkadas yuzunden sahsima ayip edildigini dusunuyorum. Buradayken farkli, arkamizdan farkli konusulmasi uzucu bir sey. O yuzden en iyisi bir sey yazmamak daha iyi. O zaman uzucu seylerle itham edilmeyiz diye dusunuyorum en azindan.

Herkese tekrardan sevgi ve selam sunar, dostlara iyi nobetler dilerim.
pire için yorgan yakmayalım Şeref Bey

lütfen

Apo kesinlikle gövde gösterisi yapmak icin gidiyor Monaco'ya. Falcao'yu kendisi getirecek sonra mikrofonlara:

"Seri getiremez dediler getirdik, Emre Mor getiremez dedikler getirdi, Falçao getiremez dediler onu da getirdik. Falcao cok iyi bir arkadasimiz kendisine cok tesekkür ediyorum cok fedakarliklarda bulunmustur buradan Monaco yetkililerine de tesekkür ediyorum bizi cok güzel agirladilar ugurladilar, Falcao transferinin camiamiza ve türkiyeye hayirli olmasini diliyorum insannah basarili olacaktir I love you falçao (falcao'nun yanagina öpücük konduruyor). Cok tesekkür ederim arkadaslar."

Benim bu konuda düşüncem bellidir.

1. Sosyal medya bir bok çukurudur.
2. Transfer haberi veren kişilerin abartı övülmesi de yanlış çıkınca yerilmesi de saçmalığın dik alasıdır.
3. Sosyal medya da yazan biri bu durumun farkında değilse ya yeni giriş yapmıştır ya da egosunu tatmin ediyor diye yapıyordur yani sonuç olarak o kişi de bir övgü beklentisi ile bu işi yapıyordur ki bu da saçma.

Sonuç: kalp kırmayın ve saygılı olun. Duyum veren insanlar da aynı şekilde normal üstü bir konumda tutulmadan normal bir üye gibi yazsın. Bunu egosu için yapıyorsa da bu işleri bıraksın. En azından buranın bir farkı olsun Twitter’dan.

Arkadaşı mıhlayalım o halde.
Çoktan mıhlandı :D
Ama şeref aydın ın artık bir şey bilmediğini de kabul edelim pls
Duyum ve bilgi konusunda sakin kalmak en iyisi Berke. Sadece senin özelinde değil, duyum veren insanları göklere çıkarmaya da gerek yok aksine sürekli adamlara hakaret etmeyede gerek yok. Bu iki durumda aşırı zarar veriyor foruma.

Sonuçta duyum veya bilgi veren insanlarda, bu bilgileri başka birinden alıyor. Kendileri imzayı atmıyor. O yüzden sakin kalmak en iyisi. Duyum olur olmaz insanlara hakaret etmeye gerek yok.

heis kimseyi kolpacı ilan etme amacında değilim zaten şeref aydın da ego kasayım havasında olan biri değil..AMa bu adamlara körü körüne inananları gördükçe delleniyorum babalar gibi kanıt sunmuşum adam hala ekşideki hesap şerefin değil diyor ya gel de delirme..

Gözden kaçıyor bazen çok fazla mesaj geldiği için.

Mesela an itibarıyle aldığım karar "Berke Deniz" bundan sonra hiç bir transfer nöbetine giremeyecek, bu tarz ithamlara devam etmemesi yönünde defalarca uyardık kendisiniç.

kralllllllllllllllllllllllllll

@Şeref Aydın abi hiç bir yere gidemezsin. bizi kim bilgilendirecek ya? aykut inceyi mi izleyelim? bıktık bu transfer nöbetinden zaten. abi süleyman rodopla kadir abiyi dinliyor bu taraftar bilgisizlikten.

yapma etme ağa ya. sal iki üç dengesiz yüzünden bizi üzme. arada gel böyle bildiklerini yaz, bizleride güldür.

İyi nöbetler herkese...

Hayırdır yine @Şeref Aydın reise sataşma mı var?

Adam dün gece geldi, bugün Monaco'ya uçulacağını yazdı, şimdi aynı haberi İbrahim SETEN ve Ali Naci Küçük geçiyor.

Hemen hemen ne dediyse çıktı. Daha ne istiyorsunuz anlayamıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt