Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apo kesinlikle gövde gösterisi yapmak icin gidiyor Monaco'ya. Falcao'yu kendisi getirecek sonra mikrofonlara:

"Seri getiremez dediler getirdik, Emre Mor getiremez dedikler getirdi, Falçao getiremez dediler onu da getirdik. Falcao cok iyi bir arkadasimiz kendisine cok tesekkür ediyorum cok fedakarliklarda bulunmustur buradan Monaco yetkililerine de tesekkür ediyorum bizi cok güzel agirladilar ugurladilar, Falcao transferinin camiamiza ve türkiyeye hayirli olmasini diliyorum insannah basarili olacaktir I love you falçao (falcao'nun yanagina öpücük konduruyor). Cok tesekkür ederim arkadaslar."
Abdürrahimin sesinden okudum 😂

heyis kimseyi kolpacı ilan etme amacında değilim zaten şeref aydın da ego kasayım havasında olan biri değil..AMa bu adamlara körü körüne inananları gördükçe delleniyorum babalar gibi kanıt sunmuşum adam hala ekşideki hesap şerefin değil diyor ya gel de delirme..

Bak burada senin gibi düşünenler için bir şeyler yazmış.
"
Forumda transfer beklemek benim yillar once sabahlara kadar yaptigim bir seydi. O yüzden forum alemindeki dostlar benim icin baskadir. Haliyle forumda verdigim bilgiler kesin olandir her zaman.
"

İyi nöbetler herkese...

Hayırdır yine @Şeref Aydın reise sataşma mı var?

Adam dün gece geldi, bugün Monaco'ya uçulacağını yazdı, şimdi aynı haberi İbrahim SETEN ve Ali Naci Küçük geçiyor.

Hemen hemen ne dediyse çıktı. Daha ne istiyorsunuz anlayamıyorum...

iste bazi ergenler var, surekli adami azarliyorlar.

Ozgur Ayten
Seref Aydin

ama adam mihlanmis, kermaettin adminimi tesekurler

heyis kimseyi kolpacı ilan etme amacında değilim zaten şeref aydın da ego kasayım havasında olan biri değil..AMa bu adamlara körü körüne inananları gördükçe delleniyorum babalar gibi kanıt sunmuşum adam hala ekşideki hesap şerefin değil diyor ya gel de delirme..

O hesabın onun hesabı olduğunu çokça yazdım sanırım, aksini iddia edenler okumayan insanlar ee bu şartlarda laf dalaşına girmek de doğru değil. Neyse bu duyum işlerine bakış açım ortada ancak Şeref'i eskiden beri tanırım ve duyum verdi diye egoist tavırlara girdiğini bir kere görmedim, duyumların doğru çıkmama ihtimali de her zaman en az yüzde 30dur, bunu geçmişte çokça gördük.

O yüzden kendisi paylaşımlarına devam edebilir, o dedi kesin doğru, yüzde 100 doğru çıkacak diye bir bakış açım yok kimsenin de olmamalı, Alan transferi de bitmişti son dakika menajerin oyuncunun üzerine saldırmasını kim beklerdi? Sözleşmeye imza atmadan hiç bir transfer yüzde 100 değildir.

Herkese iyi nöbetler.
Oncelikle buradaki her arkadasimi cok seviyorum emin olun. Forumda transfer beklemek benim yillar once sabahlara kadar yaptigim bir seydi. O yüzden forum alemindeki dostlar benim icin baskadir. Haliyle forumda verdigim bilgiler kesin olandir her zaman. Bunu eskiden uA forumda da bircok kez yapmistim. Fakat oradan ayrilmamin nedeni kendini bilmez birkac arkadas yuzundendi. Klavye onunde olunca insanlara konusmak ayip olmuyor saniliyor galiba. Fakat bu cidden ayip bir sey. Lutfen kimse kusura bakmasin ancak asagidaki fotoda beliren iki arkadas yuzunden sahsima ayip edildigini dusunuyorum. Buradayken farkli, arkamizdan farkli konusulmasi uzucu bir sey. O yuzden en iyisi bir sey yazmamak daha iyi. O zaman uzucu seylerle itham edilmeyiz diye dusunuyorum en azindan.

Herkese tekrardan sevgi ve selam sunar, dostlara iyi nobetler dilerim.
Şeref, kendini bilmez yeni üyeler yüzünden burada yıllardan beri GSC de nöbet tutan üyeleri üzme olumlu ya da olumsuz ne olursa olsun forumda mesajlarını bekliyoruz.

Şeref Aydın geçtiğimiz yıllarda vermiş olduğu bilgiler (bakın bilgiler diyorum duyum değil) ile bu forumun üyeleri için haklı olarak fenomen olmuştur.

Yıllar sonra dönmüş olmasına kendi adıma çok sevindiğimi söyleyebilirim.

Kendisine inanmak üyenin kendisine kalmış. Ancak inanmıyorsan da kolpacı vb. gibi ithamlarda bulunarak terbiyesizlik yapmanın gereği yok. Bildiğim kadarı ile forumda bir şahsı engelleme şansın var. Engeller, yazdıklarını görmezsin, olur biter.

Aynı terbiyesiz tutumu yakın zaman önce Levent Akgün e gösterenler oldu. Levent ısrarla rezervasyon bilgisi paylaştığını, rezervasyonun kesin bilet alma olmadığını söylemesine rağmen ona da ithamlarda bulunuldu. Şimdi haklı olarak o da bildiklerini paylaşmıyor.

Diyeceğim boşa gidecek ama yine de söylemek istiyorum.

Lütfen terbiyesizlik yapmayın.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O hesabın onun hesabı olduğunu çokça yazdım sanırım, aksini iddia edenler okumayan insanlar ee bu şartlarda laf dalaşına girmek de doğru değil. Neyse bu duyum işlerine bakış açım ortada ancak Şeref'i eskiden beri tanırım ve duyum verdi diye egoist tavırlara girdiğini bir kere görmedim, duyumların doğru çıkmama ihtimali de her zaman en az yüzde 30dur, bunu geçmişte çokça gördük.

O yüzden kendisi paylaşımlarına devam edebilir, o dedi kesin doğru, yüzde 100 doğru çıkacak diye bir bakış açım yok kimsenin de olmamalı, Alan transferi de bitmişti son dakika menajerin oyuncunun üzerine saldırmasını kim beklerdi? Sözleşmeye imza atmadan hiç bir transfer yüzde 100 değildir.

adminim yanlış hatırlamıyorsam zamanında @Şeref Aydın kendisi doğrulamıştı ekşisözlük hesabının ona ait olduğunu,hatta twitter hesabım yok inanmayın felan demişti

IMG_1444.webp
IMG_1443.webp

Ahmet Bulut’u nereye oturtayım beyler?

Scnerderlin yatmış ha
Everton TD Marco Silva: "Orta sahada sayısal anlamda sıkıntı çekiyoruz. Morgan Schneiderlin'i göndermemiz imkansız."

Şunu anlamadım Monaco forvet almadı biz nasıl bu adamı almaya gidiyoruz?Bonservis vermeyi kabul ettik o zaman.Ha bu arada eğer falcaoyu 3 gün içinde getireceksek bu akşamki maçta tribünlere selamı çakar
Sanirim bizimkiler isi sadece islak imza konusuna getirip, Monaco Ben Yedder vs. aldigin an bu isi bitirip getirecekler. Albayrak Falcao nöbetini yani direk Monaco'da tutacak. Ki bence bu da dogrusu. Hatta gec bile kaldilar, neden bilmiyorum, belki Diagne'nin transferini beklediler, o da olmadi.

iki tane adam yüzünden tek doğru duyum veren ismi mi kaybedioz şimdi. Bu çok saçma. Seref beyin yaptıgı da saçma. Madem gs lisin seni sevenleri üzmeyeceksin ŞEREF AYDIN

Benim bu konuda düşüncem bellidir.

1. Sosyal medya bir bok çukurudur.
2. Transfer haberi veren kişilerin abartı övülmesi de yanlış çıkınca yerilmesi de saçmalığın dik alasıdır.
3. Sosyal medya da yazan biri bu durumun farkında değilse ya yeni giriş yapmıştır ya da egosunu tatmin ediyor diye yapıyordur yani sonuç olarak o kişi de bir övgü beklentisi ile bu işi yapıyordur ki bu da saçma.

Sonuç: kalp kırmayın ve saygılı olun. Duyum veren insanlar da aynı şekilde normal üstü bir konumda tutulmadan normal bir üye gibi yazsın. Bunu egosu için yapıyorsa da bu işleri bıraksın. En azından buranın bir farkı olsun Twitter’dan.
adampay :love: :love:

Benim bu konuda düşüncem bellidir.

1. Sosyal medya bir bok çukurudur.
2. Transfer haberi veren kişilerin abartı övülmesi de yanlış çıkınca yerilmesi de saçmalığın dik alasıdır.
3. Sosyal medya da yazan biri bu durumun farkında değilse ya yeni giriş yapmıştır ya da egosunu tatmin ediyor diye yapıyordur yani sonuç olarak o kişi de bir övgü beklentisi ile bu işi yapıyordur ki bu da saçma.

Sonuç: kalp kırmayın ve saygılı olun. Duyum veren insanlar da aynı şekilde normal üstü bir konumda tutulmadan normal bir üye gibi yazsın. Bunu egosu için yapıyorsa da bu işleri bıraksın. En azından buranın bir farkı olsun Twitter’dan.
Dünyanin insanlik adina en gereksiz icatlardan biri. Her tarafi ilgi f.ahiseleriyle dolu mecralar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt