Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donk tan başka hem 6 numara hem forvet oynayabilen futbolcu var mı acaba? Bulup getirelim Donkla bu bölgelerde değişmeli oynasınlar bari. Nedir bu çilemiz anlamadım gitti. Bu kadar mı zor?

Şeref Aydın'ın alınmasına gerek yok bence. Her yerde olduğu gibi sosyal medya ve burada çıkıntılık yapanlar var. Bunları öngörmek lazım malesef. Olumlu olumsuz her tepkiyi göze alarak bilgi verilmeli.

Diagne gitmes ise Falcao 3 mil bonservis ile gelir ise eksiden artiya gecmek icin kimleri satmaliyiz yada satacagiz ve daha 6 numara alacagiz işin içinden çikamiyorum yok mu guzel bi muhasebeci bi abi

kendilerinin gitmesi transfer bittiği anlamına gelmiyor. monaco, ben yedder'i aldığını görmeden falcaoyu bize vermezler
9 Ağustos 2019 13:35 · rween

katılıyorum beklemek lazım
bencede beklemek lazım ama artık geçti o işler.
boş yere gitmezler bayram arefesi taa oralara kadar.
monaca ister adam alsın ister almasın bu iş bitmiştir.

Abdürrahim Albayrak önceki hatalarını telafi etmek için daha doğrusu taraftarın gözünde Falcao'yu getiren adam olabilmek için gitti Monaco'ya Alan&Pato olayı gibi bu sefer de yanında Falcao olmadan dönerse Abdürrahim Albayrak kendisini topun ağzında bulacağını biliyor

Abdürrahim Albayrak önceki hatalarını telafi etmek için daha doğrusu taraftarın gözünde Falcao'yu getiren adam olabilmek için gitti Monaco'ya Alan&Pato olayı gibi bu sefer de yanında Falcao olmadan dönerse Abdürrahim Albayrak kendisini topun ağzında bulacağını biliyor
bu sefer işi sağlama almış. Ahmet bulutu da götürmüş yanında.

EBhFQ8oWsAA_thK.jpg

Lannnnnaffhhhk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt