Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Capoue geçen yıl 33 lig maçında oynadı neredeyse tamamı 90 dk. Bu yıl Watford yerine transfer de yapmadı o yüzden bırakmazlar dedim.Hocam çok güzel yazmışsın benim düşüncelerim de bu yönde ama illa ingiltereden gelecekse bu adamlar içinden gelir bence yoksa diğer adamlar acayip üst seviyeye geçiyor.
Bence menajer kakalamasıyla Elneny gelir beklentiyi karşılamaz ama.Şahsi fikrim olmasını istediklerimi sırayla yazarsam:
Bakayoko
Capoue
Schneiderlin
Elneny
Yani diğer isimleri eledim bazıları gözden düşmüş bazısı da hayatta kiralık vermezler
3 saat sürüyor yerel saatleri 1 saat geri yani oranın saati ile 17.05 gibi varırlar rötar olmazsa inşallahUçuş saati: 2saat 20 dakika
Geliş: 17:25
Nice de hava güneşli 29°
Alt coinlerde mi zarar ettin. Ripple alip beklemeni tavsiye ederdim.
Forma alırken Falcao mu yazdırsam yoksa Falcaooooooooooooo mu karar veremedim

Fenerin tokmakçısı yazdırForma alırken Falcao mu yazdırsam yoksa Falcaooooooooooooo mu karar veremedim
Nasıl olsa kaydı tutulamıyor nakit ödediler denilir de kulübün kasasından çıkan parayı nasıl göstericez mevzu o![]()

Kedidir o kediTemel fıkrası mı bu Bi alman bi italyan bi ingiliz
ingilizce küfür yazabiliyor muyuzAttention whore olarak nitelendirebileceğim insanlar bulunuyor hayatta.
polislerin hepsi antuya üye galibaBu kareyi görmeye az kaldı Ekli dosyayı görüntüle 55023