Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

20120709214833-fb46ce7d.gif

İmbulayı düşünürlerse şaşırmam tamamen hissiyat ama ben Bakayoko için seferberlik ilan edilmeli diyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Artık El Tigre gelsin de 6 numara ve diğer alternatif transferlere odaklanalım.

Ps: Diagne elden ÇI-KAR-TIL-MA-LI. Yerine Yaremchuk olursa çok sevinirim.

Hocam çok güzel yazmışsın benim düşüncelerim de bu yönde ama illa ingiltereden gelecekse bu adamlar içinden gelir bence yoksa diğer adamlar acayip üst seviyeye geçiyor.

Bence menajer kakalamasıyla Elneny gelir beklentiyi karşılamaz ama.Şahsi fikrim olmasını istediklerimi sırayla yazarsam:

Bakayoko
Capoue
Schneiderlin
Elneny

Yani diğer isimleri eledim bazıları gözden düşmüş bazısı da hayatta kiralık vermezler
Capoue geçen yıl 33 lig maçında oynadı neredeyse tamamı 90 dk. Bu yıl Watford yerine transfer de yapmadı o yüzden bırakmazlar dedim.
Morgan : Yabancı kaynak bulamadım ama bizim basın Marco Silva'nın bu transfere izin vermeyeceğini yazdı.
Benim tahminim
Wanyama (sakatlık büyük soru işareti, sağlamsa alır gelir hanedar)
Bakayoko (elimizi cebimize atmamız lazım)
Elneny

Geçen hafta yaptım. Beşiktaş’a kadar oradan da vapur ve yürüyerek devam şeklinde. İstanbul’un bütün sahillerini yürümeyi planlıyorum.

Maksat spor olsun. Yolda mekan keşfi ve fotograf vs işine de girecem.

Becerebilirsem bisiklet ile şehir turları da var ama kondisyon şart.

Spor dostluk, spor kardeşliktir,
Her şeyin üstüne çekelim bir sünger,
Ama son kez Radamel Falcao
Radamel Falcao

Nasıl olsa kaydı tutulamıyor nakit ödediler denilir de kulübün kasasından çıkan parayı nasıl göstericez mevzu o :asd:

Altın hesabı gibi muhasebeleştirebilirsin o kısmı ya. Yatırım. Olur olur. Bana hemen Amerikan başkanı da dahil olmak üzere tüm yöneticilerimizi bağlayın. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt