Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali naci , Nevzat , Ertan Düzgün takip ediyor bu arkadaşı.

Pas yönü kötü değil. 6 numarada iş yapar.

Bir çok takımda var o düz topçulardan.

Ha ona benzer adam belki daha ucuza bulunur ama.
Fatih Hoca 6 numarasını Seri gibi geriden oyun kuracak tipte adam istiyor yanlış hatırlamıyorsam öyle bir açıklamada yapmıştı lig başında. Düz topçu niye istesin ki şimdi?

Screenshot_20210131_102617.webp

Pas yönü kötü değil. 6 numarada iş yapar.

Bir çok takımda var o düz topçulardan.

Ha ona benzer adam belki daha ucuza bulunur ama.

Tamam ama ben biraz izledim pas oyununu vizyonunu pek beğenmedim. Orta sahada oynayan adamın daha iyi olması gerekiyor hele bizde beklenti ve baskıyı kaldırabilir olmalı 1-2 milyonlardan bahsediliyor hiç emin olamadım. Böyle adam alacaksak piyasada benzeri bir sürü oyuncu vardır dediğin gibi. Taylan'ın yedeklenmesi önemli ama Taylan ilerisi için bizim için vazgeçilmez oyuncu mudur ?

Fatih Hoca 6 numarasını Seri gibi geriden oyun kuracak tipte adam istiyor yanlış hatırlamıyorsam öyle bir açıklamada yapmıştı lig başında. Düz topçu niye istesin ki şimdi?

Taylan yapıyor bir nebze o işi zaten. Bence tamamen fizik gücü yüksek, dayanıklı birini istiyor en geriye. Taylan'ın savunma performansı çok dalgalı yetersiz

Falcao-Akbaba verelim mükemmel anlaşma

Pas yönü fena değil derken odun olmadığını vurguladım zaten.

Taylan'ın yaptığı işi Yusuf da yapar.

Pas kalitesinde Taylan, Seri'nin yanına yaklaşamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt