Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Melih Sönmez kanka kaç volt ile başlayalım sana elektrik vermeye?
Olm irfan falan boş uğraş. Bu cocuk sampiyonluk hamlesi olur direkt.

Sanmıyorum ilgilendigimizi hocaya sormadılar bile. + saglam duyumcular yalanladılar

Bizim icin uygun hamle gedsondu, irfana takılı kaldık her zmn ki sebepten ötürü; ligi biliyor.

Bu cocuk euro öncesi gitmek icin bayağı kasacaktır. Gidecegi takım bu açıdan çok şanslı

Pelkas iyi olmuş işte ya bu kadar duyara gerek yok ayağı mı koptu altı istü 2-3 hafta top oynamıcak dinlenir hem yorulmuştur.

Konu dısı.
Bu Antep'in teknik direktoru eskiden abi kardes Pintolar vardi. Onlardan biri miydi?

Keşke mesut'u atsalar sahaya bizim maçta bir taşla iki kuş olur sövdürmeye erken başlarız :LOL:

Burada biri paylaşmıştı Albion formundan bir duyumu Diagne için ligte kalırlarsa 6 milyon pound ligden düşerlerse 4.5 milyon pound zorunlu satın alma opsiyonu olduğuna dair böyle bir şey varsa bu zorunlu satın almada yazan bedeli bu sene İrfan için kullanabiliyoruz mu? Bir de yine burada gördüm Mostafa'nın salı veya çarşamba geleceğine dair bu haber doğru mu? Transferde sıkıntı yaratmaz değil mi?

Olm irfan falan boş uğraş. Bu cocuk sampiyonluk hamlesi olur direkt.

Sanmıyorum ilgilendigimizi hocaya sormadılar bile. + saglam duyumcular yalanladılar

Bizim icin uygun hamle gedsondu, irfana takılı kaldık her zmn ki sebepten ötürü; ligi biliyor.

Bu cocuk euro öncesi gitmek icin bayağı kasacaktır. Gidecegi takım bu açıdan çok şanslı
Kanka hoca fırsat transferi dedi. Bu çocuk saçından tırnağına kadar fırsat transferi lan.

Takasta belhandayı istiyormuş
Gülüşüne kurban hocam

Bende dahil çok istiyordum ama görünen o ki artık yaşı gelmiş yıldız transferi istemiyorum çünkü sadece para için geliyorlar genç yatırımın geri dönüşü olacak oyuncular almak lazım
Buna katılmakla birlikte tamamen değil. Ronaldo 33 yasında Juve ye gitti. 35 oldu hala catır catır oynuyor. (ibrahimoviç çok uç bir örnek)
37 lik Ribery bile iş yapıyor Fiorentina da. Bizim lig demi yapmayacak. (Ya italya liginde gerileme var ya da bu oyuncular da bir acayiplik var)
Ayrıca Falconun gerçek yaşının iki yaş daha büyük olduğunu unutmayalım. Bunu bile bile aldı bizim hem popülist hem beceriksiz olan yönetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt