Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.457
- 8.802
- 1.698
Adamsin uzamasına gerek yokBen senin gibi olgun bakamıyorum rengim ya valla haklısın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamsin uzamasına gerek yokBen senin gibi olgun bakamıyorum rengim ya valla haklısın.
Olm irfan falan boş uğraş. Bu cocuk sampiyonluk hamlesi olur direkt.@Melih Sönmez kanka kaç volt ile başlayalım sana elektrik vermeye?
Mesut oynasin . Pelkas acik ara en iyi adamlari. Cok sinir bozuyorPelkasa neden seviniyosunuzki mesut oynayacak zaten
Gözükmüyor ne demeksePelkas 2-3 hafta yokmuş.
Maçtan hemen sonra böyle konuşursan patlarsın Erol
Kanka hoca fırsat transferi dedi. Bu çocuk saçından tırnağına kadar fırsat transferi lan.Olm irfan falan boş uğraş. Bu cocuk sampiyonluk hamlesi olur direkt.
Sanmıyorum ilgilendigimizi hocaya sormadılar bile. + saglam duyumcular yalanladılar
Bizim icin uygun hamle gedsondu, irfana takılı kaldık her zmn ki sebepten ötürü; ligi biliyor.
Bu cocuk euro öncesi gitmek icin bayağı kasacaktır. Gidecegi takım bu açıdan çok şanslı
Les bir oyuncu belini gectim boynu donmuyor kim buldu nasil buldu bu lige getirdiyse Allab akil fikir versinSON DAKİKA
️ Karagümrük, Kemal Ademi'yi kiralamak için Fenerbahçe'ye teklif yaptı.
(TRT Spor)
Hayırlı işler
2 hafta sonra da maçları var
Buna katılmakla birlikte tamamen değil. Ronaldo 33 yasında Juve ye gitti. 35 oldu hala catır catır oynuyor. (ibrahimoviç çok uç bir örnek)Bende dahil çok istiyordum ama görünen o ki artık yaşı gelmiş yıldız transferi istemiyorum çünkü sadece para için geliyorlar genç yatırımın geri dönüşü olacak oyuncular almak lazım
Bu ademi kiralik degil mi zatenLes bir oyuncu belini gectim boynu donmuyor kim buldu nasil buldu bu lige getirdiyse Allab akil fikir versin