Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldi iki gozumun cicegi:love::love:

Resim
Geldi bizim Boupenza’mız :love:

6 numarada gelirse tamadır. Fazla zorlamaya da gerek yok artık.

Adamlar transfer yapıyor, adam sadece babamın hayalini gerçekleştirdim deyip duruyor Fenerbahçeliyim demiyor. İrfan keşke Galatasaray'a gitseydim diyecektir yakın zamanda. Tıpkı Mert Hakan gibi ,eminim Galatasaray'a neden gitmedim pişmanlığı içinde.

İrfan'i çok beğenen biri olarak gerçekten çok isterdim GS'a gelmesini. Ancak bu maliyetler hakikaten sağlıklı düşününce olmaz abi ya. Sene sonu free Dorukhan+Salih yaparsak İrfan hamlesinin pek bir önemi kalmaz bile.

O değil de valla şaka gibi.
Geçen sene o kadar transferden sonra ayıp olmasın hadi bunu da alalım deyip aldığımız Taylan şu an bence en önemli futbolcumuz. En büyük kazancımız. Kendisine hayranım...
Ekli dosyayı görüntüle 111933

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pandemi bitsin klüpler transfere deli paralar harcayacak ..
Taylan..kerem üstüne koyarak oynarlarsa izleyin kaç paralara nerelere gidiyorlar

Ve sadece 3 oyuncu kiralık. (Saracchi, Gedson, Mohamed)
Gedson ve Mohamed 1.5 yıl.
Onlar seneye de olacak.
Onyekuru'yu tapusuyla aldık gözüyle bakıyorum (opsiyonu makul, hem hoca da öyle demişti zaten)
(Yazın da yapılacak ufak rötuşlar ile) uzun vadeli bayağı genç ve dinamik bir kadromuz oldu. Ve bunu yaparken Fener'in sadece İrfan'a ayırdığı bütçe ile ffp'in sınırlarında kalarak yaptık.
Muhammed'in de 4 milyon opsiyon yokmuydu,tutarda alınır inşallah.Gedson 1,5 yılı kim söyledi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt