Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar kafanizmi guzel sizin?gelmeme ihtimali yok artik o is bitti.Laz oglan alip gelmeye gitti.tek gitse endisem olurdu da Ahmet bulut la gitti.Donmez artik o iş

Ulan iki dakika gittik, Falcao açıklama yapmış sanırım.

Fb, Bjk, Ts ve İbfk'yi karım yapmaya gidiyorum dedi diyorlar. Doğru mu bu haber?

91326.jpg

Acilen falcao’nun Galatasaray formali resimi sizdirilmali

Millonarios' a gidişini -en azından- ertelediği çok net...

Monaco' da kalıyor olsa başka ifade kullanırdı, orada kalmak yeni bir karar bile sayılmaz...Aksi halde ya ifade bozukluğu, yahut tercüme defosu söz konusudur...

Monaco' dan ayrılıyor ve gideceği yer Millonarios değil...Galatasarayımız yahut başka bir yer olduğuna dair fikir yürütmek için yeterli veri yok...

Millonarios' a gidişini -en azından- ertelediği çok net...

Monaco' da kalıyor olsa başka ifade kullanırdı, orada kalmak yeni bir karar bile sayılmaz...Aksi halde ya ifade bozukluğu, yahut tercüme defosu söz konusudur...

Monaco' dan ayrılıyor ve gideceği yer Millonarios değil...Galatasarayımız yahut başka bir yer olduğuna dair fikir yürütmek için yeterli veri yok...
Millonares'e gideceğini eskiden de söylüyordu. Ailem için en iyi kararı verdim diyor. Burada bahsettiği bizden başkası olamaz.

Çocukları karısı annesinden bahsediyordur benim merak ettiğim ailesi için verdiği karar nasıl İstanbul olabilir ancak herkes Falcaoyla anlaştığımızı söylüyor eğer öyleyse bu röportajda ailem için KARAR VERDİM diyor yani bu iş bitmiş geri dönüşü yok eğer kararı gerçekten Galatasaray a gelmek ise.

Sozlesme uzatmak isteselerdi Falcao hic suphesiz kabul ederdi. Demek ki Monaco alternatifler arasinda degil. Belki Arap kuluplerinden yuklu miktarda teklif geldi ama ailesi icin Istanbul'a gelecek. Falcao tarafinda sorun oldugunu dusunmuyorum. Bi sikinti cikarsa buyuk ihtimal Monacodan kaynaklanir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt