- 4 Ağustos 2009
- 90.625
- 71.703
- 5.188
Tahtaaaaaaaaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahtaaaaaaaaaaaa
Ulan iki dakika gittik, Falcao açıklama yapmış sanırım.
Fb, Bjk, Ts ve İbfk'yi karım yapmaya gidiyorum dedi diyorlar. Doğru mu bu haber?
günes mi carpti renktasNe kolaraovu kafaniza gunesmi geçti herif 85 doğumlu 34 yaşında
3 sene kontrat verecenn 2 duran top atsın diye bravo müthiş vizyon
Kimin kralı Arda? Saray soytarılarının mı? asgari ücretten gelip kulübede hocanın terini silmeyi kabul ederse yarın gelip başlasın.Falcao geldiğine gore nöbeti "KralArda Nöbeti" yapabiliriz.
Rize çayıdır oApo şuan falçao ile şampanyasını yudumluyordur.
Millonares'e gideceğini eskiden de söylüyordu. Ailem için en iyi kararı verdim diyor. Burada bahsettiği bizden başkası olamaz.Millonarios' a gidişini -en azından- ertelediği çok net...
Monaco' da kalıyor olsa başka ifade kullanırdı, orada kalmak yeni bir karar bile sayılmaz...Aksi halde ya ifade bozukluğu, yahut tercüme defosu söz konusudur...
Monaco' dan ayrılıyor ve gideceği yer Millonarios değil...Galatasarayımız yahut başka bir yer olduğuna dair fikir yürütmek için yeterli veri yok...
Çocukları karısı annesinden bahsediyordur benim merak ettiğim ailesi için verdiği karar nasıl İstanbul olabilir ancak herkes Falcaoyla anlaştığımızı söylüyor eğer öyleyse bu röportajda ailem için KARAR VERDİM diyor yani bu iş bitmiş geri dönüşü yok eğer kararı gerçekten Galatasaray a gelmek ise.