Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Bu ne lan şike kupasıFener artık kupa alabilsin diye kıçlarından kupa uydurmadılarsa ben de bir şey bilmiyorum.
İki takımlı kupa mı olur lan?
Ekli dosyayı görüntüle 55119

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne lan şike kupasıFener artık kupa alabilsin diye kıçlarından kupa uydurmadılarsa ben de bir şey bilmiyorum.

Monte carlodaki türkler apoyu takip ediyormuş![]()
nerde fbnin 3 yıldızı adi trtFener artık kupa alabilsin diye kıçlarından kupa uydurmadılarsa ben de bir şey bilmiyorum.
Fener artık kupa alabilsin diye kıçlarından kupa uydurmadılarsa ben de bir şey bilmiyorum.

Sırf o kupayı almak için orda bile şike yaparlarSivas kupayı alsın da iyice moralleri bozuk başlasınlar kekolar lige.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
cumhuriyet kupasi niye bu 2 takim arasinda oynaniyor? kim belirledi bunu hangi kriterlere göre?Fener artık kupa alabilsin diye kıçlarından kupa uydurmadılarsa ben de bir şey bilmiyorum.

Diğerlerine ne oldu hocam? Pek takip edemedim bugün? Kiralık satılık birilerini mi gönderdik?
çok masrafa gerek yok 50-60 tlye sanayiden çıkma bi yılın sefili kupası alabilirler.Sırf o kupayı almak için orda bile şike yaparlar
Diagne çok kaşınırsa işyerinden birinin sevimli bir oğlu var onu salacağım üstüne. Çocuk herkesi malum yerini keserim diye tehdit ediyor. Bence Diagne bu riski göze alamaz.
Sırf o kupayı almak için orda bile şike yaparlar
gerek yokDiagne çok kaşınırsa işyerinden birinin sevimli bir oğlu var onu salacağım üstüne. Çocuk herkesi malum yerini keserim diye tehdit ediyor. Bence Diagne bu riski göze alamaz.
kesemezse benzin döküp yakar fanatik cimbomlu haylazEkli dosyayı görüntüle 55121
Bence o sevimli çocuk bunu kesmeyi göze alamaz ama yine de sen bilirsin.
Mert Çetin hakkında ufak da olsa fikir edinmek adına Gençlerbirliği Ankaragücü maçını bölüm bölüm izledim.
Kendisine fazla iş düşmese de sakinliği, temiz ayağı ve isabetli uzun topları ile dikkat çekti diyebilirim.
Tabi bu maç pek ölçü değil ama takip edilmesi gereken bir kumaşı var denilebilir
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emin ol bunlar azizden daha çok şike yaparlar firsat ellerine geçse. Yakalanmazlar o ayrıBu yönetimin şikeyi Aziz kadar becerebileceğini sanmıyorum. Yapmayı deneyip ellerine yüzlerine bulaştırır bu mallar. Sivas çakar geçer.
Peki Diagne geldikten sonra Feg Belhanda ve Onyekurunun cosmasini neye bagliyorsun?Yalniz falcao Diagne nin rekoru kiramaz en fazla 20 atar ama oyun anlamamda ciddi level atirir sahsi fikrim Insallah kirar ama genelde böyle oyuncular hem takimi oynarir hem de gol atar Diagne sirf gol atma pesindeydi