Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monte carlodaki türkler apoyu takip ediyormuş :asd:

IMG_4416.webp

MONTE CARLOOOO

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diğerlerine ne oldu hocam? Pek takip edemedim bugün? Kiralık satılık birilerini mi gönderdik?

ciddi forma sansi görebilen erencan atalay ali yavuz ve mustafa vardi

ali yavuz'u 3. lige kiraladik

fiorentina macina da mustafa ve erencan alinmamis yani bundan sonra da en fazla kupa maclarinda görecegiz gibi

atalay kadroda, hoca bu sezon belki yunus gibi lig maclarinda da kadroya alabilir

ha batuhan sen de 3. kalecimiz olacak bu sezon

Mert Çetin hakkında ufak da olsa fikir edinmek adına Gençlerbirliği Ankaragücü maçını bölüm bölüm izledim.
Kendisine fazla iş düşmese de sakinliği, temiz ayağı ve isabetli uzun topları ile dikkat çekti diyebilirim.
Tabi bu maç pek ölçü değil ama takip edilmesi gereken bir kumaşı var denilebilir

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mert Çetin hakkında ufak da olsa fikir edinmek adına Gençlerbirliği Ankaragücü maçını bölüm bölüm izledim.
Kendisine fazla iş düşmese de sakinliği, temiz ayağı ve isabetli uzun topları ile dikkat çekti diyebilirim.
Tabi bu maç pek ölçü değil ama takip edilmesi gereken bir kumaşı var denilebilir

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yüklü bonservis alırlar reis. Değer mi dersin 2-3 milyon euro paraya?

Yalniz falcao Diagne nin rekoru kiramaz en fazla 20 atar ama oyun anlamamda ciddi level atirir sahsi fikrim Insallah kirar ama genelde böyle oyuncular hem takimi oynarir hem de gol atar Diagne sirf gol atma pesindeydi
Peki Diagne geldikten sonra Feg Belhanda ve Onyekurunun cosmasini neye bagliyorsun?

Fener için kupa uydurdular o kupayı alınca yarın nasıl sevinecek ezikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt