Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsi fikrim şöyle bir diagne gitmeyecek şöyle bir kadro yapıcaz

Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Mehmet -Seri-Belhanda
Feg-Falcao-Babel

Diğerleri
Donk
Linnes
Diagne
Ozorn olur etti 14 yabancı kontenjanı bu şekilde doldururuz

Herhangi bi ligte bu kadar gol atmış herhangi bir forveti satılığa çıkarsan, 20 milyondan kapı açılır, bunu soran bile yok inanılır gibi değil.

Zorla mı imzalattirdilar cagne gavatiyla sözleşme? Kazandığının 3 katını zorla mı verdirdiler? Yoksa 1 buçuk sezon mitro-cagneden başka forvet bulamayan, getiremeyen yönetim bile bile mi domaldi? Cagneye hiç sövmeye gerek yok. Hakkını isteyecek tabi adam.
Domalmak ifadesi olmamis yalniz.

Mitroğlu ve Yunus'u yollayıp Falcao ve kiralık 6 ile bu işi çözebiliriz bence , Diagne kalırsa artık Falcao ile kullanmaya bakacaz.

Eğer Diagne kalırsa

Muslera
Marcao-Luyundama-Marcao-Nagatomo
Feghouli-DOS-Seri-Belhanda
Digane-Falcao

Favre Nice'da iken 4'lü orta sahada Belhanda'yı solda kullanıp verim alıyordu. Babel de hamle oyuncusu olur. Hamle oyuncusuna da ihtiyacımız var.

Acilin, arastirmaci gazeteci geldi. Yalniz biraz tirsmadim degil. 2 3 resim koyacagim ama sanirim en neti bordo mavi formali resim. Orada en fazla 1 yasinda gibi duruyor. Takimin ismi 83 87 arasi oynadigi Union Magdelana. Diger sari siyahli da 89 90 yilinda oynadigi Indep. Medellin takimi. Zaten fotoda sanirim 16 01 1990 yaziyor. Bence onemli olan bordo mavili resmin hangi yilda cekildiigini bulmak. O resim 87 yilinda cekildiyse gercekten 86 dogumlu :)
Screenshot_20190810_104032.webp
Screenshot_20190810_103957.webp
Screenshot_20190810_103902.webp

Eğer Diagne kalırsa

Muslera
Digane-Falcao

Favre Nice iken 4'lü orta sahada Belhanda'yı solda kullanıp verim alıyordu. Babel de hamle oyuncusu olur. Hamle oyuncusuna da ihtiyacımız var.
Babel gibi bir adamı kullanmalıyız bence

Eğer Diagne kalırsa

Muslera
Digane-Falcao

Favre Nice iken 4'lü orta sahada Belhanda'yı solda kullanıp verim alıyordu. Babel de hamle oyuncusu olur. Hamle oyuncusuna da ihtiyacımız var.
Babel,Falcao oynasa Diagne yedek kalsa daha iyi olur bence

diagne yedek olarak otursun. Zaten sıkıntı edecek bi tip değil. Takımı karıştırmasın yeter

cagnenin takımda kalması ve oynaması mümkün degil,hem hoca hem taraftar fazlasıyla kinlendi 50tanede gol atsa taraftar yuhlayacak

burada hatalı cagne degil yönetim iyi pazarlamıs olsaydı coktan satılırdı

Cok alakasi var taraftar yönetim ve medya olarak piyasa degerini dibe cektik adamin talip olan takimlar bunlari arastirmiyomu saniyorsun

Külupte istenmeyen oyuncunun kaderiir bu tüm avrupada böyle değilmi

Dibe çeksende tavana vursanda o istediği maaşla satamazsın dostum diagneyi malesef

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt