Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilmem öyle mi düşünülüyo sen bilirsin aracılardan ses var mı, kulağına gelmiştir bişiler? :d
Domalmak ifadesi olmamis yalniz.Zorla mı imzalattirdilar cagne gavatiyla sözleşme? Kazandığının 3 katını zorla mı verdirdiler? Yoksa 1 buçuk sezon mitro-cagneden başka forvet bulamayan, getiremeyen yönetim bile bile mi domaldi? Cagneye hiç sövmeye gerek yok. Hakkını isteyecek tabi adam.
Herhangi bi ligte bu kadar gol atmış herhangi bir forveti satılığa çıkarsan, 20 milyondan kapı açılır, bunu soran bile yok inanılır gibi değil.
Mataf bişi sanıyo kendiniNe alakası var adamın istediği maaşı araplar bile veremiyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cok alakasi var taraftar yönetim ve medya olarak piyasa degerini dibe cektik adamin talip olan takimlar bunlari arastirmiyomu saniyorsunNe alakası var adamın istediği maaşı araplar bile veremiyor
Soranıda bin pişman etmiş istediği paraylaAbi böylesi problemli adamı kim sorsun
Babel gibi bir adamı kullanmalıyız benceEğer Diagne kalırsa
Muslera
Marcao-Luyundama-Marcao-Nagatomo
Feghouli-DOS-Seri-Belhanda
Digane-Falcao
Favre Nice iken 4'lü orta sahada Belhanda'yı solda kullanıp verim alıyordu. Babel de hamle oyuncusu olur. Hamle oyuncusuna da ihtiyacımız var.
Babel,Falcao oynasa Diagne yedek kalsa daha iyi olur benceEğer Diagne kalırsa
Muslera
Marcao-Luyundama-Marcao-Nagatomo
Feghouli-DOS-Seri-Belhanda
Digane-Falcao
Favre Nice iken 4'lü orta sahada Belhanda'yı solda kullanıp verim alıyordu. Babel de hamle oyuncusu olur. Hamle oyuncusuna da ihtiyacımız var.
Cok alakasi var taraftar yönetim ve medya olarak piyasa degerini dibe cektik adamin talip olan takimlar bunlari arastirmiyomu saniyorsun
karaktersiz bu görgüsüz ite 2.3 m euro para verirsen herhalde gitmez bu adama 1.4 versen yine gelirdi bu nasıl iş bilmezliktir ya