Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bı foto vardı falcao Fener'e gol attıktan sonra ki sevibci elinde olan atabilir mi

Evren Göz: “Falcao işi gayriresmi olarak tamam. İstanbul’a gelerek imza atacak. Bu iş bitti. Artık resmiyete saatler kaldı.”

Evren Göz: "Daha genç, uzun ve atletik bir orta saha alacak Galatasaray. Kayserispor'dan Mensah da radarda.”
eskiden severdim evren gözü de, artık öyle haber aldıkları falan yok bence twitter'ı takip etmeyen ben bile bunları biliyorum.

67806609_10156900633638780_7402668308396244992_n.jpg

Az kaldı..

Simdi biz diagneyi almasaydik 100 milyon tl karda mi olacak misiz?
Gerci o olmasaydi sampiyon da olamazdik

Ereni oynatsak aynı verimi alırdık. Ve ya Alberto hocayı başta getirsek zaten ilk yarıyı lider bitirirdik. Diagne hatadır. Hiç kılıf aramaya gerek yok.

Son düzenleme:
Abdurrahim Albayrak, Falcao'ya özel olarak bugün kaldığı evin karşı tarafında havai fişekler hazırlatarak oyuncuya sürpriz yaptı. Falcao, bu özel anları Instagram adresinden yayınladı. (Le Mundo Sport) https://t.co/sniaKFFysW

Dogru olamaz herhalde¿¿

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allah'ını seven çift santraforlu kadro yazmasın. Ne çabuk unuttunuz Drogba-Burak ile patladığımızı. Hakan-Arif

Ereni oynatsak aynı verimi alırdık. Ve ya Alberto hocayı başta getirsek zaten ilk yarıyı lider bitirirdik. Diagne hatadır. Hiç kılıf aramaya gerek yok.
Burak -Drogba ikilisi ile şampiyonlar Ligi'nde çeyrek gördük yalnız. Patlama buysa sabaha kadar patlayalım vallahi

Allah'ını seven çift santraforlu kadro yazmasın. Ne çabuk unuttunuz Drogba-Burak ile patladığımızı. Hakan-Arif

Panik transferi yaparsan böyle olur ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt