- 1 Ocak 2011
- 15.419
- 10.450
- 1.838
Ndaiyeyeden iyisini bulamazlar ortasahada Mehmet Topal.ile.oynamak istiyorsan onu bilemem tabiOynamaz.
Kaç kere denendi olmadı. Neredeyse şampiyonluk gidiyordu Ndiaye'yi DMC oynatma sevdasından.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndaiyeyeden iyisini bulamazlar ortasahada Mehmet Topal.ile.oynamak istiyorsan onu bilemem tabiOynamaz.
Kaç kere denendi olmadı. Neredeyse şampiyonluk gidiyordu Ndiaye'yi DMC oynatma sevdasından.
Paylaştıklarım tamamen HİSSİYATTIR
Ne diyorduk..
Galatasaray bir his takımıdır..
Hayırlı geceler..
Gstv eski çalışanıdir veli yiğit gibi.aspordaki spiker kerem de fanatik cimbomluymuş
adamı afişe ettiler cep telefonu arka planı hagi imiş
![]()
![]()
![]()
eskiden severdim evren gözü de, artık öyle haber aldıkları falan yok bence twitter'ı takip etmeyen ben bile bunları biliyorum.Evren Göz: “Falcao işi gayriresmi olarak tamam. İstanbul’a gelerek imza atacak. Bu iş bitti. Artık resmiyete saatler kaldı.”
Evren Göz: "Daha genç, uzun ve atletik bir orta saha alacak Galatasaray. Kayserispor'dan Mensah da radarda.”
Ndiaye'nin yeri dolu.Ndaiyeyeden iyisini bulamazlar ortasahada Mehmet Topal.ile.oynamak istiyorsan onu bilemem tabi
Ben belhandayi begenirim o adam tam bir futbol turnosolu yani insanlar ondaki eksiklikleri soyleyecem diye olani goremiyorlar zaten o eksikleri de olmasa fabinho degil belhanda oynardi hendersonla.

Simdi biz diagneyi almasaydik 100 milyon tl karda mi olacak misiz?
Gerci o olmasaydi sampiyon da olamazdik
Burak -Drogba ikilisi ile şampiyonlar Ligi'nde çeyrek gördük yalnız. Patlama buysa sabaha kadar patlayalım vallahiAllah'ını seven çift santraforlu kadro yazmasın. Ne çabuk unuttunuz Drogba-Burak ile patladığımızı. Hakan-Arif
Ereni oynatsak aynı verimi alırdık. Ve ya Alberto hocayı başta getirsek zaten ilk yarıyı lider bitirirdik. Diagne hatadır. Hiç kılıf aramaya gerek yok.
Panik transferi yaparsan böyle olur ...Allah'ını seven çift santraforlu kadro yazmasın. Ne çabuk unuttunuz Drogba-Burak ile patladığımızı. Hakan-Arif
Ereni oynatsak aynı verimi alırdık. Ve ya Alberto hocayı başta getirsek zaten ilk yarıyı lider bitirirdik. Diagne hatadır. Hiç kılıf aramaya gerek yok.
Abdurrahim Albayrak, Falcao'ya özel olarak bugün kaldığı evin karşı tarafında havai fişekler hazırlatarak oyuncuya sürpriz yaptı. Falcao, bu özel anları Instagram adresinden yayınladı. (Le Mundo Sport) https://t.co/sniaKFFysW
Dogru olamaz herhalde¿¿
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yüzük almadan mı yapmış?Abdurrahim Albayrak, Falcao'ya özel olarak bugün kaldığı evin karşı tarafında havai fişekler hazırlatarak oyuncuya sürpriz yaptı. Falcao, bu özel anları Instagram adresinden yayınladı. (Le Mundo Sport) https://t.co/sniaKFFysW
Dogru olamaz herhalde¿¿
Yeni gelen birini elestirmeyim diyorum ama Serinin Ndiayeden bence tek artisi pas oyununda iyi olmasi Ndiayye gibi hizli degil Ndayeye gibi guclu degil Ndiaye gibi dikine gidemiyor dedigim gibi Tek artisi pas olabilir .Fernando filanda bulamazlar bu saatten sonra en iyis Ndaiyeyi 1 yil daha kiralamakNdiaye'nin yeri dolu.
Fernando ariyoruz
Habercilik lvl99Abdurrahim Albayrak, Falcao'ya özel olarak bugün kaldığı evin karşı tarafında havai fişekler hazırlatarak oyuncuya sürpriz yaptı. Falcao, bu özel anları Instagram adresinden yayınladı. (Le Mundo Sport) https://t.co/sniaKFFysW
Dogru olamaz herhalde¿¿