Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni gelen birini elestirmeyim diyorum ama Serinin Ndiayeden bence tek artisi pas oyununda iyi olmasi Ndiayye gibi hizli degil Ndayeye gibi guclu degil Ndiaye gibi dikine gidemiyor dedigim gibi Tek artisi pas olabilir .Fernando filanda bulamazlar bu saatten sonra en iyis Ndaiyeyi 1 yil daha kiralamak

Sadece pas değil. Oyunu iyi okuyor, kafası çok çok daha çok çalışıyor, yaratıcılık katacaktır. Bu saydıklarını DMC ile çözebilirler. Dikine gitme konusunda eksik olacağız, onu Belhanda üstlenecek biraz daha.

Ndaiyeyeden iyisini bulamazlar ortasahada Mehmet Topal.ile.oynamak istiyorsan onu bilemem tabi

Şimdi burda DMC ne iş yapar ne gibi özellikleri olması lazım, Akhisar, Antalya ve daha birsürü maçta Donk oraya geçip Ndiaye CM bölgesine geçince neden maçlar ve oyunlar döndü, anlatamayacağım.
Transfer sezonunun başından beri bize acil kaliteli bir DMC lazım diye bas bas bağırıyorum. Yanlış adamla iddialaşıyorsun.

Ali koc cok buyuk hatalar yapiyor,futboldan zerre kadar anlamiyor ben onun yerinde olsaydim baskan olur olmaz dortmunda giderdim ne yaptiniz siz yaw die sorardim.
Yok yani guliano fernandao josefp eliften bile 50 milyona yakin kazandilar
Gittiler coplere para bayildilar gidip tum ulkeyi tum avrupayi tarayip genc potansiyelli oyuncular almak varken
Fenerol mesela iyi bir seydi organizasyonu da iyi yaptilar ama o paralari gene saciyorlar. Topla iste mehmet ozcan olsun doucoure olsun ne ugrasiyon zankayla falan
Versinler bana ayda bes bin euro ben bunlara ne akillar veririm:)

Şimdi burda DMC ne iş yapar ne gibi özellikleri olması lazım, Akhisar, Antalya ve daha birsürü maçta Donk oraya geçip Ndiaye CM bölgesine geçince neden maçlar ve oyunlar döndü, anlatamayacağım.
Transfer sezonunun başından beri bize acil kaliteli bir DMC lazım diye bas bas bağırıyorum. Yanlış adamla iddialaşıyorsun.
Bende diyorumki Dmc filan alamaz bunlar eger Mehmet Topala olur diyorsan sen bilirsin ya iki 8 ile oynayacaksin Seri Ve Ndiaye yada Mehmet Topala katlanacaksin. Zaten falcaoya 3 verirsek Diagnede gitmiyor neyle Adam akilli bi Dmc almayi dusunuyorsun acaba?

ndiayeyı fener almıyormuydu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt