Emre Taylan
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2010
- 2.748
- 185
- 1.173
Ndiaye maç içinde iki işi iyi yapıp beş işi batıran bir adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni gelen birini elestirmeyim diyorum ama Serinin Ndiayeden bence tek artisi pas oyununda iyi olmasi Ndiayye gibi hizli degil Ndayeye gibi guclu degil Ndiaye gibi dikine gidemiyor dedigim gibi Tek artisi pas olabilir .Fernando filanda bulamazlar bu saatten sonra en iyis Ndaiyeyi 1 yil daha kiralamak
apo da nerde öyle incelikyüzük almadan mı yapmış?
Ndaiyeyeden iyisini bulamazlar ortasahada Mehmet Topal.ile.oynamak istiyorsan onu bilemem tabi
Falcao ile feghoulinin kafalar değişmeli sanki
+ oyun konsantrasyonu düşükMensah aradığımız adam değil . Defansif yönü çok zayıf çok yanlış transfer olur .
Guzel yakalamissin
bizim madiaye stoke cityde kadroda yokmus bugün
adam kesin ayrilacak ama bir enayi bulmalari lazim
Bende diyorumki Dmc filan alamaz bunlar eger Mehmet Topala olur diyorsan sen bilirsin ya iki 8 ile oynayacaksin Seri Ve Ndiaye yada Mehmet Topala katlanacaksin. Zaten falcaoya 3 verirsek Diagnede gitmiyor neyle Adam akilli bi Dmc almayi dusunuyorsun acaba?Şimdi burda DMC ne iş yapar ne gibi özellikleri olması lazım, Akhisar, Antalya ve daha birsürü maçta Donk oraya geçip Ndiaye CM bölgesine geçince neden maçlar ve oyunlar döndü, anlatamayacağım.
Transfer sezonunun başından beri bize acil kaliteli bir DMC lazım diye bas bas bağırıyorum. Yanlış adamla iddialaşıyorsun.
Fenerbizim madiaye stoke cityde kadroda yokmus bugün
fBbizim madiaye stoke cityde kadroda yokmus bugün
O malı alsa alsa fener alırbizim madiaye stoke cityde kadroda yokmus bugün
lutfen Adam gibi Alintila cevap yazayin Ben begenirim sen Begenmessin Ic sahada farka gittigimiz maclarda Onyekuru ve Ndiaye sayesindedir.Ndiayeyi savunan adam GSyi düşünmüyordur