Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IQ seviyen anlamaya yetmemiştir. Anlaşılması zor bir şey yapmadım. Burada Seri geldiğin sadece Seri'den oluşan ilk 11'ler kurmuştur birkaç kişi esprisine. Yani kalede de Seri var forvette de kanatta da... Ben de ilk 11'deki her oyuncu için aynı şeyi yaptım ve normal kadromuzu 4-2-3-1 olacak şekilde yerleştirdim dikkatli bakarsan. Sol kanatta 11 tane babel sağ kanatta 11 tane feghouli var anlaşılması zor bir şey değil. Tek resim halinde olmadı büyük olduğu için ben de ikiye böldüm. İşsizlik dersen işsizlik..

En büyük halim Topal'lı bir kadro ve forvet de Falcao olacak sana mı soracağım neyi isteyeceğimi, onu geçtim bu yazdığımı ciddiye mi aldın yani, peh. :))
Belhanda özeline gelirsek seveni de var sevmeyeni de var sen sevmeyebilirsin, akhisar maçında kıçımızı toparlayanın o olduğunu hatırlatırım.

Belhanda kariyerine 6 numara başlamış bir adam sonra 8 sonra 10 yapmışlar, en iyi olduğu dönemde kanada yakın oynuyordu, bize geldi Sneijder yerine 10 numarayı verdiler, futbolu sadece şuttan ibaret sananlara ya da onu geçtim sneijder gibi biri elden çıkınca aynı tipte ve klasta bir oyuncuyla yerini doldurmanın çok kolay olduğunu sanan andavallara yangın malzemesi verilmiş oldu böylece. Bu adam modern 10 numara gibi saçma bulduğum yorumları yapacak değilim ama boktan bir oyuncu değil sizin dediğiniz gibi.
hak verdim ciddiye alınacak bir tarafın yok,iyi forumlar...

bakayoko ve fred mac kadrosunda yokmus. ikisinden birini aliriz artik

Ben kücülelim demiyorum ki, abartili islere girmeyelim ki Falcao abartili is. Bunu Belhanda veya Feghouli icin demedim mesela.

Falcao abartılı bir iş değil.
Ama bu kadar sürmesi tamamen yönetici beceriksizliğidir.

Belhanda transferi maliyet- performans bakımından rezil bir transferdir.Şampiyon olduğumuz için belhanda güzellemesi yapılıyor.Şampiyonluklar kaçsa şimdi bu adama neler denilirdi tahmin bile edemiyorum.yorumlar hep skora göre.
Bu transfere abartı demeyip falcao transferine abartı demen çok talihsiz bir yorum olmuş.

Oyuncu yıllık maliyetlerine baktığımızda şu an pek sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum.

Burada sıkıntı olan her transfer dönemi revizyonu tam olarak yapamamak..
Gönderilmesi gereken adamı fırsat varken göndermemek.
Yani bu klübün en büyük sorunu çok para harcamak veya az para harcamak değil .Bu klübün en büyük sorunu transfer işini yapan adamların İş bilmezliğidir.

Yalnız hicbir şirket adına bildirim düşmemiş kapa bugün, ben mi bakmayı bilmiyorum anlamadım :)
Bayramda cidden kap kapalı galiba :asd: :asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt