Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakayoko çok istiyorum keşke olsa.

Seri-Belhanda
Bakayoko

Belhanda yerine Banega diyenler var genç olsa buyursun gelsin diyeceğim ama takım çok yaşlanacak böyle. (Ki genç olsa gelmek ister miydi acep)
Hem Seri-Belhanda daha önce birlikte oynadılar alışınca ortalığı dağıtırlar yine.

Aslında sağlam bir Wanyama -> Bakayoko tabi ki ama sağlam mı acaba?
Sağlam bi Wanyama elbette > Bakayoko, ama sağlam bi Wanyama'yı da bize yedirmezlerdi. O iş yaş

Tam bir paradoksun içindeyiz hocam, oyuncu parlatacak sistem ile şampiyon olmak zorunda olan sistem arasında sıkıştık.
Ve şu anki tercihimiz 2. si olduğu için bırakın bulup parlatmayı kendi yetiştirdiğimiz jenerasyonu bile oynatamayıp kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyayız.

Cok dogru. Imzami atarim. En fazla bir iki tane gencoynatma sansimiz olur. Rotasyon ve kiraya vermwk biraz yardimci olabilir bu konuda. Ts sampiyon olamiyor ama gencleri oynatiyor. Biz sampiyon oluyoruz ama genclere sans veremiyoruz sampiyonluk yolunda risk almamak icin.

Bakayoko ve Falcao'dan sonra bir de bek transferi lazim. Mariano ve Nagatomo, ikisi de 33 yasinda.

6 bek oyuncusunu toplasan 3 adam eder etmez yani.

Sağ bek iyi de sol bek sıkıntılı.Oraya hak kalırsa bir transfer gerekiyor ama yabancı hakkı kalmaz

Bakayoko ve Falcao'dan sonra bir de bek transferi lazim. Mariano ve Nagatomo, ikisi de 33 yasinda.

O bekler seni tenhada sıkıştırır umarım. Gören de para sıçıyoruz sanacak 3 m euroluk eksiyi kapatamadık daha.

Emre Kaplan gercekten serefsiz itin tekiymis, Twitter den fotoyu calip kendi ozel fotosu olarak tanitmis.

Karektersiz
Bir de o sırada A Spor'daki adam haberciliğini tebrik ederim diye birkaç kere tekrarladı sonra Serkan Korkmaz telefonla bağlandı işte izleyenlerimiz bizi takip etsinler hepimiz çok çalışıyoruz gelişmeleri takip ediyoruz Emre'yi tebrik ediyorum falan dedi rezillik. :mad:

Emre Kaplan gercekten serefsiz itin tekiymis, Twitter den fotoyu calip kendi ozel fotosu olarak tanitmis.

Karektersiz

beni takriben 6 ay filan önce twitter da ortada hiç bir şey yokken sıfır tehdit sıfır hakaret basit bir eleştiri sonrası engellemesiyle problemli bir kişilik olduğunu fark etmiştim. Ağır rahatsız biri kimse kibar iyi çocuk filan sanmasın tipine aldanıp.

Falcao ailesinin niye bekliyor yahu? Gelsin imzalar sonra tekrar Monaco ya gidip ailesi ile gelir.

30 milyon taraftarı karısı çoluk çocuğunu bekliyor diye bekletemesin. Anaokulu çocukları gibi.... annem olmadan gitmem....

Son Nokta cok önemli. Hadi diyelim ki 4 Gün. O zaman Falcao en gec Sali gelmesi lazim. Belli ki Apo ve Ahmet orda son detaylarini görüşüyorlar/görüştüler.

Falcao ile çoktan anlaşildi. Muhtemelen Bomservis yada Sözleşme Detaylari, İmaj Haklari ilgili prosedür hallediliyor.

Sali‘dan Önce Falcao Konusunda Resmi Aciklama gelmez gibi.

Linnes Marcao Luyindama Nagatomo
........................Muslera

Şunu gerçekten görmek isterdim naga sağda nasıl olacak acaba Linnes'i zaten biliyoruz hatta solda daha iyi oynuyor bence.

bekler bu seneyi de idare edebilir belki. zaten kontratları da bitiyor.

şener ve linnes ilk 11 oynayabilir zaman zaman. şener'den pek ümidim yok gerçi ama şans gelecektir ona da.

ben kontenjanda yer açabilirsek yabancı hakkını hızlı kanat oyuncusuna kullanmaktan yanayım. çok arayacağımızı düşünüyorum öyle bir oyuncuyu.

Bir de o sırada A Spor'daki adam haberciliğini tebrik ederim diye birkaç kere tekrarladı sonra Serkan Korkmaz telefonla bağlandı işte izleyenlerimiz bizi takip etsinler hepimiz çok çalışıyoruz gelişmeleri takip ediyoruz Emre'yi tebrik ediyorum falan dedi rezillik. :mad:
Hepimiz çok çalışıyoruz=Forum okuyoruz, twitter'da takılıyoruz

O bekler seni tenhada sıkıştırır umarım. Gören de para sıçıyoruz sanacak 3 m euroluk eksiyi kapatamadık daha.
Bir zahmet araplara satmak icin bir sürü para bayildiklari Diagne'yi satsinlar artik. Araplara satmak icin oyuncu alinmayacagini ögrenmislerdir artik.

Dogru dürüst ödeme bile yapamiyorlar. Taksitle zor ödüyorlar bonservisleri (Araplar icin söylüyorum)

Bonservisi daha az bir forvet alip artan parayla gidip 1-2 ilk 11 oyuncusu transfer edebilirlerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt