Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Hoca diagne'ye son fırsatını veriyor. Göze girerse falcao'nun alternatifi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vedat Muriç atmaz onu izle sen.Diagne yine kendini yere atacak izleyin görün
way..herifSerkan Korkmaz övdü de övdü biz şöyleyiz böyleyiz diye yaw.
Yani biz çok uğraştık bu resmi edindik süsü verdiler ekrana.
adam fotoğrafı 15:24 de paylaşmış yayına 15:40 da düştü.Böyle bir fotoğrafı ilk vermek için neler yaparlar neler.Bariz belli işte ordan arak olduğu
Bu adam fenerli değil demeye başlayacağım artık. Söylediklerinde yanlışı yok ama ne bileyim Fenerli olunca garipsiyorum nasıl at gözlüğüyle bakmıyor olaylara diye.
Sana sabah herif dedim diye bozuşmadık değil mi renktaşway.. herif
niye bozuşalım ben herif değil miyimSana sabah herif dedim diye bozuşmadık değil mi renktaş
İnşallah şaşırtır beni ve süper oynar ama hiç sanmıyorum renktaş. Agersif olmaya gerek yok diye düşünüyorum kötü bişey söylemedim çünkü.Vedat Muriç atmaz onu izle sen.
normalde sosyal medyaya düşen bir tweet haber maksimum 4-5 dakika sonra yayına verilir hele bunun gibi sansasyonel bir haberse.
bariz belli değil
Sarı üyelere karşı elde olmadan ön yargılı oluyoruz renktaş.Kişisel algılama sakın.İnşallah şaşırtır beni ve süper oynar ama hiç sanmıyorum renktaş. Agersif olmaya gerek yok diye düşünüyorum kötü bişey söylemedim çünkü.