Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle bayramınızın hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerime başlamak istiyorum.

Bu akşam Diagne'nin 8'i penaltıdan olmak üzere 3 tane atacağından şüphemin olmadığını da ayrıca belirtmek istedim.

Bu adam fenerli değil demeye başlayacağım artık. Söylediklerinde yanlışı yok ama ne bileyim Fenerli olunca garipsiyorum nasıl at gözlüğüyle bakmıyor olaylara diye.

Koyu fenerli oldugunu düsünmüyorum, yoksa bu yazdigi dogru olsa da, bu sekilde lanse etmenin fenere zarari olur ancak.

:D

bariz belli değil
normalde sosyal medyaya düşen bir tweet haber maksimum 4-5 dakika sonra yayına verilir hele bunun gibi sansasyonel bir haberse.

Ha belki kaynak emreye geç atmıştır bilemem ama bu fotoğrafı servis eden şahıs başkası.İlk medyaya düşüren arkadaş başka yani sanal veya tv fark etmez salan adam hakkını arıyor birileri de o hakkın üzerine çökmeye çalışıyor.

Emre çıksın adam gibi desin ki ben ilk vermedim ilk veren başkası yanlış anlaşılma olmuş konu kapansın adamı engellemek falan haysiyetsizlik

Diagne'nin satılması bir seçenek değil beyler. Bir gereklilik. Yeni transferleri uefa listesine yazmak istiyorsak ve dos almak istiyorsak mecburuz bu adamı satmaya.

evet anladigim kadariyla gsc 10 tane transfer daha istiyor

nöbetler transferler ile gecer insh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt