- 3 Ağustos 2019
- 2.148
- 2.916
- 648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyide aynı adam daha 2 yıl önce kapımıza kadar geldi istemedik dibin dibindeydi olur arada öyle şeyler.yas yas deyip durmayin boatengi gordunuzmu icimizden gecti yasini bilen varmi ?
Öyle zaten sadık serdar mı diyeceklerdi ?Asporda. Marcao-Luyindama Turkiye standartlarinin uzerinde bir ikili diolar....Sarhosmudurlar nedirler![]()
Haberde Monako'nun Ben Yedder'in 40m €'luk serbest kalma maddesini ödemeyi kabul ettiği ve Ben Yedder'in önümüzdeki saatlerde Monako'ya katılmasının beklendiği, Ben Yedder'in Monako'yla 5 yıllık anlaştığı, anlaşmanın Rony Lopes'i de içerdiği yazılmış.
Tudor zamanında kadroda ne güzel revizyon yapmıştı. 2 sene ekmeğini yedik.
Keşke şimdi gelip bir revizyon daha yapıp gitse. Fatih Terim'in oyuncu ve taktik bilgisi maalesef yetersiz o çapta bir revizyon için.
Bizim ana problem orta saha yani 6 numara pozisyonu.
Oraya sert rakipleri isiran bir adam almadimiz surece, admalar kolunu sallaya sallaya gecerler orta sahaya.
DOS olarak diyor olabilirler...Ya ne tudoru arkadas
Alininca tamam Ama alinmadi iste renktas
Fernando satildi, yeri 1-2 hafta icinde doldurulmadiysa ya plan yanlistir ya da plan yoktur bence
Ve defans yaparken anlamsız çıkış,hamleler oluyor. Oyun kurarken de gereksiz pas atma çıkış yapıyorlar. Kısaca 6 numaran defans ve hücum dengesini sağlar. Forvette hücum ataklarını şekillendirir seni ilerde tutar. Takım daha pozisyon alır.
Hızlı oyun ve denge için sağlam bir 6 numara.
Takımın sonuc alması ve daha kaliteli atak organize yapmasi için falcao lazım.