Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.848
- 11.199
- 1.838
denizli olmasa bir sonraki mac olur.Bir hazırlık maçında böyle olduysak olası bir Denizli mağlubiyetinde düşünemiyorum buraları.
bu takımın kayıpsız ilerlemesi mumkun degil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
denizli olmasa bir sonraki mac olur.Bir hazırlık maçında böyle olduysak olası bir Denizli mağlubiyetinde düşünemiyorum buraları.
4-1-2-1-2 gibi dusunmustum hocam benBabel ve feghouli defansa yardim edemez kenarlar autoban
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
para eden bi belhanda var onu satıp 2 bek alak
Adamın şuan içinde bulunduğu takım gecen sene küme düşüyordu.Falcao gelmesini çok isterim ama takımda sıkıntılar var burada gelip clde averaj olursak adam içinde kötü olur
en az 3 transfer lazım bu takıma falcaoyla uğraşıyoruz hala samattayı cuelları falan coktan almıştık şimdiye
Ben transferler bittikten sonra her şeyin düzeleceğini düşünüyorum. En azından sorunlarımızın %85-90'ının. Bu takım Ekim başında fena bir takım olacak bence ama bitmesi lazım Falcao ve ön libero transferlerinin. Hatırlarsanız 2011'de Fatih Terim geldiğinde Fenerbahçe'yi 3-1 yendiğimiz maça kadar pek bir şey koymuyorduk ortaya. Sonra 4-4-2'ye döndük o maçta diye hatırlıyorum Emre, Engin, Semih bir anda parlamıştı. O sene de iyi girememiştik sezon. Hatta ilk hafta İBB 2-0 mı ne yenmişti. Sonra Muslera'nın elleri küçük mevzuları başlamıştı vs. Fatih Terim ne dedi bize kış ve yaz transfer dönemlerini bekleyin dedi. Şimdi yapılan transferler yapılmazsa ve sonrasında Aralık'ta Şampiyonlar Ligi'nde her gelen ezerse, ligde de ilk 2'de olamazsak o zaman konuşuruz yine yandık, bittik diye ama bana 2011-2012 sezonunu hatırlatıyor şu yaşananlar.Transferle çözülmeyecek sorunlar var. Sahada kimin ne yaptığı belli değil. Mahalle maçı gibi top oynuyor bu takım.
Ben transferler bittikten sonra her şeyin düzeleceğini düşünüyorum. En azından sorunlarımızın %85-90'ının. Bu takım Ekim başında fena bir takım olacak bence ama bitmesi lazım Falcao ve ön libero transferlerinin. Hatırlarsanız 2011'de Fatih Terim geldiğinde Fenerbahçe'yi 3-1 yendiğimiz maça kadar pek bir şey koymuyorduk ortaya. Sonra 4-4-2'ye döndük o maçta diye hatırlıyorum Emre, Engin, Semih bir anda parlamıştı. O sene de iyi girememiştik sezon. Hatta ilk hafta İBB 2-0 mı ne yenmişti. Sonra Muslera'nın elleri küçük mevzuları başlamıştı vs. Fatih Terim ne dedi bize kış ve yaz transfer dönemlerini bekleyin dedi. Şimdi yapılan transferler yapılmazsa ve sonrasında Aralık'ta Şampiyonlar Ligi'nde her gelen ezerse, ligde de ilk 2'de olamazsak o zaman konuşuruz yine yandık, bittik diye ama bana 2011-2012 sezonunu hatırlatıyor şu yaşananlar.
Kesinlikle katılıyorum. O fotoğrafı medyaya servis ettikten sonra Falcao'yu getireceksin. Kaç kere geldi dendi hala gelen giden yok. Transfer yattı da demiyor hiçbir yer. Monaco'nun Instagram'da "CİMBOMBOM" yazan Falcao'yu ikna etmek istemesi de ayrı komik. Eğer ikna ederler de Falcao orada kalırsa zaten sokayım öyle transfer dönemine afedersin. Bazı şeyler anlamıyorum artık.Eğerki Falcao ve orta saha transferini tamamladan gelip orda maç seyrediyorlarsa,biz bu işi beceremiyoruz arkadaş becerebilen biri varsa gelsin deyip istifa etmelidir Abdül ile Hanedar. Sanki çok önemli hayati bi maç, şuana kadar mataf bi iş yaptılar sankide gelip eserlerini izliyorlar.
Kardeşim gidin önce bi işinizi yapın, senede toplasan 2 ay çalışcaksınız.
Hele hele Falcao ile o pozu veriyorsan bide alamıyorsan bırak yönetici sıfatıyla seyretmeyi, taraftar olarak bile Arenada maç falan seyredemezsin, tv lerde heryerde madara ederler ezerler seni.
Ha bide gecen dönem rezil kepaze oldun zaten yinede sineye çektik.
Bu kadar acemi işbilmeze beceriksize rağmen nasıl başarılı oluyoruz aklım hafsalım almıyor. Bakalım Fatih hocamızın sırtından ne zaman ineceksiniz, sayesinde iyi prim yaptınız.