Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao gelmesini çok isterim ama takımda sıkıntılar var burada gelip clde averaj olursak adam içinde kötü olur

Beklere kafayı takmışsınızda kadrodaki bekleri satsalar para etmeyecek ffp cezamız var transfer yapamıyoruz konuşmakla olmuyor bu işler ffp olmasaydı verirlerdi 3m alırlardı çoktan Falcaoyu hocada bekleri seve seve oynatmıyordur ama sözleşmeleri kuvvetli iyi para alıyorlar bonservis ücreti edecek oyuncu değiller mecburiyetten eldekiyle yetinilmek zorunda olan bir dönemdeyiz.Taraftar çok baskı altında tutuyor yönetimi.Diagnenin de satışının henüz gerçekleşmemesini buna bağlıyorum ben 6-7-8 den fazla etmeyecek bir oyuncu ama o fiyatlara satıldığında biliyorlarki taraftar susmayacak yönetime giydirecek tepki çekecek.Çok ateşli, sahiplenen bir taraftarız bu iyi bir şey ama herkes kendini bilirkişi zannetmese kulübümüz adına daha hayırlı olurdu

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Bu sene takım güzel oynayacak falcao gelecek clde maç kazanıp zevke geleceğimizi düşünüyordum veya temenni ediyordum şu maçlardan sonra hevesim kırıldı acıkcası digitürkte almam gibi.

Geçen senelerde Garry gibi bruma gibi onyekuru gibi adamlardan cok performans aldık böyle adamlar olmayınca zaten olmayan taktiklede birşey yapamazsın maçlarda kesinlikle teknik ekipte sıkıntı var sizin hiç mi bilginiz yok aga taktik konusunda yemin ederim macı izliyorum 2 sene önce neyse aynı taktik sol kanada dikine pas at kanat indirsin sonra arkadan gelen nagatomo veya mariano beklensin o gelince onun koşu yoluna bırak sonra orta ac felan hep aynı şekil adamların bize attıgı 3. gole bak.

Şu forumun, şu nöbetin gömüldüğü çukura bakın. Bu saatlerde her saniye F5 atardım. Şimdi en son gönderi 37 dakika önce yazılmış. Milletin yangın yapacak bile takati kalmadı. Acilen transferde gaza basmalıyız. Yoksa sezona girişimiz hiç iyi olmayacak taraftarın halet-i ruhiyesi bakımından.

en az 3 transfer lazım bu takıma falcaoyla uğraşıyoruz hala samattayı cuelları falan coktan almıştık şimdiye

Transferle çözülmeyecek sorunlar var. Sahada kimin ne yaptığı belli değil. Mahalle maçı gibi top oynuyor bu takım.
Ben transferler bittikten sonra her şeyin düzeleceğini düşünüyorum. En azından sorunlarımızın %85-90'ının. Bu takım Ekim başında fena bir takım olacak bence ama bitmesi lazım Falcao ve ön libero transferlerinin. Hatırlarsanız 2011'de Fatih Terim geldiğinde Fenerbahçe'yi 3-1 yendiğimiz maça kadar pek bir şey koymuyorduk ortaya. Sonra 4-4-2'ye döndük o maçta diye hatırlıyorum Emre, Engin, Semih bir anda parlamıştı. O sene de iyi girememiştik sezon. Hatta ilk hafta İBB 2-0 mı ne yenmişti. Sonra Muslera'nın elleri küçük mevzuları başlamıştı vs. Fatih Terim ne dedi bize kış ve yaz transfer dönemlerini bekleyin dedi. Şimdi yapılan transferler yapılmazsa ve sonrasında Aralık'ta Şampiyonlar Ligi'nde her gelen ezerse, ligde de ilk 2'de olamazsak o zaman konuşuruz yine yandık, bittik diye ama bana 2011-2012 sezonunu hatırlatıyor şu yaşananlar.

Eğerki Falcao ve orta saha transferini tamamladan gelip orda maç seyrediyorlarsa,biz bu işi beceremiyoruz arkadaş becerebilen biri varsa gelsin deyip istifa etmelidir Abdül ile Hanedar. Sanki çok önemli hayati bi maç, şuana kadar mataf bi iş yaptılar sankide gelip eserlerini izliyorlar.
Kardeşim gidin önce bi işinizi yapın, senede toplasan 2 ay çalışcaksınız.
Hele hele Falcao ile o pozu veriyorsan bide alamıyorsan bırak yönetici sıfatıyla seyretmeyi, taraftar olarak bile Arenada maç falan seyredemezsin, tv lerde heryerde madara ederler ezerler seni.
Ha bide gecen dönem rezil kepaze oldun zaten yinede sineye çektik.
Bu kadar acemi işbilmeze beceriksize rağmen nasıl başarılı oluyoruz aklım hafsalım almıyor. Bakalım Fatih hocamızın sırtından ne zaman ineceksiniz, sayesinde iyi prim yaptınız.

Ben transferler bittikten sonra her şeyin düzeleceğini düşünüyorum. En azından sorunlarımızın %85-90'ının. Bu takım Ekim başında fena bir takım olacak bence ama bitmesi lazım Falcao ve ön libero transferlerinin. Hatırlarsanız 2011'de Fatih Terim geldiğinde Fenerbahçe'yi 3-1 yendiğimiz maça kadar pek bir şey koymuyorduk ortaya. Sonra 4-4-2'ye döndük o maçta diye hatırlıyorum Emre, Engin, Semih bir anda parlamıştı. O sene de iyi girememiştik sezon. Hatta ilk hafta İBB 2-0 mı ne yenmişti. Sonra Muslera'nın elleri küçük mevzuları başlamıştı vs. Fatih Terim ne dedi bize kış ve yaz transfer dönemlerini bekleyin dedi. Şimdi yapılan transferler yapılmazsa ve sonrasında Aralık'ta Şampiyonlar Ligi'nde her gelen ezerse, ligde de ilk 2'de olamazsak o zaman konuşuruz yine yandık, bittik diye ama bana 2011-2012 sezonunu hatırlatıyor şu yaşananlar.

ligde bizden şampiyonluk alacak takım yok

Eğerki Falcao ve orta saha transferini tamamladan gelip orda maç seyrediyorlarsa,biz bu işi beceremiyoruz arkadaş becerebilen biri varsa gelsin deyip istifa etmelidir Abdül ile Hanedar. Sanki çok önemli hayati bi maç, şuana kadar mataf bi iş yaptılar sankide gelip eserlerini izliyorlar.
Kardeşim gidin önce bi işinizi yapın, senede toplasan 2 ay çalışcaksınız.
Hele hele Falcao ile o pozu veriyorsan bide alamıyorsan bırak yönetici sıfatıyla seyretmeyi, taraftar olarak bile Arenada maç falan seyredemezsin, tv lerde heryerde madara ederler ezerler seni.
Ha bide gecen dönem rezil kepaze oldun zaten yinede sineye çektik.
Bu kadar acemi işbilmeze beceriksize rağmen nasıl başarılı oluyoruz aklım hafsalım almıyor. Bakalım Fatih hocamızın sırtından ne zaman ineceksiniz, sayesinde iyi prim yaptınız.
Kesinlikle katılıyorum. O fotoğrafı medyaya servis ettikten sonra Falcao'yu getireceksin. Kaç kere geldi dendi hala gelen giden yok. Transfer yattı da demiyor hiçbir yer. Monaco'nun Instagram'da "CİMBOMBOM" yazan Falcao'yu ikna etmek istemesi de ayrı komik. Eğer ikna ederler de Falcao orada kalırsa zaten sokayım öyle transfer dönemine afedersin. Bazı şeyler anlamıyorum artık.

Ayrıca "Bu kadar acemi işbilmeze beceriksize rağmen nasıl başarılı oluyoruz?" diye sormuşsun. Bunun da cevabını "Fatih hocamıızn sırtından ne zaman inecekler?" diye kendin vermişsin. Fatih Terim sayesinde başarılı oluyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt