Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rakipler 2016'da olduğu kadar güçlü olsa şu futbol ile şampiyon olmamız imkansız. Biz iyi oynadığımız için şampiyon olmuyoruz. Rakip yok resmen.

He babam he rakip yok. Lig başlasın illa biri rakip olur kimse merak etmesin.

O dönem bjk estiriyordu demek ki yine rakip yoktu. Mesela biz yoktuk piyasada fb'de yoktu. ts zaten 8 yıldır rakip olamıyor.

Şampiyonluğu küçümsemeyin, bugün Falcao ismini konuşuyorsanız nöbette bunun oluşmasının en büyük sebebi son 1.5 yılda gelen 2 şampiyonluk.

Şampiyonlukların ardından gidilen CL'den gelen sabit katılım geliri. Kur bu seviyedeyken o gelire deli gibi ihtiyacımız var.

Rakip yok demek nasıl bir açıklama? O zaman kim şampiyon olursa olsun o sene birileri şampiyona rakip olamadığından mı kaynaklanıyor?

Gecenlerde Fatih Altaylı bi paylaşım yapmıştı, bizim talip olduğumuz futbolculara yada bağlı bulundukları kulüplere satmayın veya gitme gibisinden bi kulis vari şeyler yapılıyormuş. Banegada fln olmuş bu olay. Hatta başkanlar fln nezlinde.
Çok acayip pis işler dönüyor galiba, ve karşılarında kurt işi bilen canavar gibi bizden bi adam yok.
Bu koçu kastetti galiba, alamıyorsan aldırtma taktiği yapıyorlar gibi geldi. Ticari ilişkileri fln ortaya koyuyorsa el altı rüşvet mi veriyo yoksa bilemedim ama masa altında çooookkkk oyunlar dönecek bu sene ahada buraya yazıyorum.

Fenerli pisliklerden hersey beklenir

Kimse CL'de başarı hayalleri kurmasın. Acı ama gerçek bu maalesef. Oradakiler ile aramızda büyük bir uçurum var.

Bu mali şartlarda 4. torbadaki takımların bazıları hariç hepsi bizi zorlar. 1 ve 2. torba zaten bizim takımı paspas eder.

Bizim için önemli olan lig ve şampiyonlar liginden gelecek olan sabit katılım geliri.

Bu gelirlere çok ihtiyacımız var ve bu gelire ulaşmanın en kısa yolu ligde şampiyonluk.

O yüzden bizim en az 2 sene daha şampiyon olup belli bir gelir seviyesine ulaştıktan sonra ancak CL'de üst tarafları zorlayabiliriz.

Makas çok açık ve FFP kıskacındayız. Bunun en kısa kurtuluşu ligde şampiyon olmak.

CL'de büyük takımlardan fark yemeliyim yeter yani rezil olmayalım yeter bizim için.

Çünkü CL bizim için amaç değil araç. Biz oranın gelirine muhtacız o yüzden lige asılıp yine şampiyon olmalıyız.

Bazıları şampiyonluktan sıkıldım CL'de başarı istiyorum falan demiş :asd:

Çabuk unutmuşlar ligde rezil olduğumuz dönemleri. Açıp izleyin 2015, 2016 senelerini o zaman şampiyonluk yeniden kıymetli gelecektir.

hamzayla dursun içine etmeseydi o 2 yılda alırdık ligi çapsızlar transfer yapamadı

Artık salın şu falcaoyu ya yeter çıban çıktı otura otura nöbette her dk her saat kontrol etmekten sosyal medyayı haber varmı diye.

Yok artık ya neyseki kaynak fotomaç.

1565583458820.webp

La ligi düşünen yokki zaten kadro kalitesi olarak bize yakın 1 takım bile yok ligde.Şampiyon olacağımız kabak gibi ortada.Cl de bu orta saha ve bekler çok düşündürücü.1 bakayoko yetmez orta sahaya.2 tane sert adam lazım.Artı gelip giden en kötü 1 sağ bek gerekiyor.Yoksa işimiz yaş cl de.
Nasıl bu kadar emin oluyosun kral anlat de dinleyelim bakim madem bu kadar kolay geçen sene neden anamız ağladı? Hakemlerden girme hiç bu yıl da aleyhimize olacakları gün gibi ortada

Nasıl bu kadar emin oluyosun kral anlat de dinleyelim bakim madem bu kadar kolay geçen sene neden anamız ağladı? Hakemlerden girme hiç bu yıl da aleyhimize olacakları gün gibi ortada

Rakip yok çünkü kral.Kadroları ortadada diğerlerinin.Anadolu takımı gibi hepsi.Şikecilerin hali ortada.İlk 4 e girmesi mucize olur.Tinerciler parasızlıktan çer çöp adamları topluyor ancak 3.cü olur.Başakı hiç saymıyorum cacık olmaz onlardan artık.En yakın rakip hamsiler olur onlarada 8-10 puan takarız.

Geçen sene anamızın ağlamasının temel prensibi ilk yarıda forvetsiz oynayışımızdı. Tamam Eren belki 10 gol attı ama 20 tane de kaçırdığı vardır. Ayrıca yine geçen sene bizim kulübemiz kabul edelim ki ligin en vasat kulübesiydi. Elle tutulur tek adam olmayışı, forvetin orta sahanın alternatifsiz oluşu neredeyse her maç aynı 11e neden oldu. Geçen sene stoper tandemimiz evlere şenlikti. Saatli bomba Serdar, psikolojisi bozulmuş Maicon ile oynadık ilk yarıyı. Maç başına gol yeme 1.3 falan iken ikinci yarıda değişen tandem bu 1'in altına düştü.
Bu yıl kanat rotasyonu iyi, orta saha henüz hazır olmasa da geçen yıla göre iyi. Stoper tandemindeki oyuncular bu hamlıklarını atınca yine iyi olacaklar. BU yüzden ligde anamız ağlamaz ama CL'de işler değişir

Ligde deplasman maclari sıkıntı olacak gene dün geceden gördük .FB geçen seneye göre iyi Vedat i biz alsaydık yedek forvet için iyi olurdu fenerden hiç bir cacık olmazdı ama şimdi hücum güçleri geçen seneye göre iyi federasyon başkanı medya ve diğer baskılar fenerden yana olacak emre pisliği de sadece bunun için alındı zaten .Önemli olan bizim ne yapacağımız

Dünkü mac umrumda degil
Cl ve lig icinde olcu degil klasik olacak benim yorumum ama durum.bu bana gore

6 numara & forvet gelsin.o.zaman görücez.

Fernando gönderilir mi arkadaş ?
Seri seri dediniz ilk defa izledim bu tempoyla oynayacaksa Ndiaye gelsin..

Falcao işi bu saatten sonra olmaz bitti o iş..

Kendimizi rezil ettik..

Falcao dan önce 2 tane ortasaha gerek koşan basan Seri bu şekildeyse paspas ederler bizi adam kağnı gibi

serinin maç eksigi var ayrıyetten kendi mevkisinde oynamıyor acilen 6 no alınmalı ve forvet alınmalı falcao işinin de bu saatten olucagını düşünmüyorum

Kendimizi rezil ettik..

Falcao dan önce 2 tane ortasaha gerek koşan basan Seri bu şekildeyse paspas ederler bizi adam kağnı gibi
Evet ya zaten gecen senede Fernando sayesinde sampiyon olduk

Kendimizi rezil ettik..

seriyi eminim cogumuz izlemedi, burda cogumuz "transfermarktdaki" degerine bakarak heycanlaniyoruz, ama sormadikki hic bu adam niye 25 milyon, gayet basit fulham 30 milyon saydi, ndiyayeyi bize geldiginde stokedan degeri 15 milyondu, neden cünki 16 milyona sattik :D

Bu sene bir çok rakibimiz olacak hesapta olan ve olmayan..
Bana sorarsanız gümbür gümbür falan da gelmiyoruz. Biz deliler gibi Onyekuru'yu arayacağız ve o tarz tek kişi var kadroda Emre Mor. Bir an evvel Emre 'yi as kadroya monte etmemiz gerek.

Bu orta saha, bu bekler ve olmayan santraforumuzla durum ortada.

Bu takim gecen seneki gibi deplasmanlarda yine çok zorlanır ve %80 ini kazanamaz.

O yuzden en az 1 merkez orta saha, 2 bek , santrafor ve onyekuru şart.

Bek alma ihtimalleri görmüyorum. Cok saglam 6 numara ki belki Seri de biraz kipirdanir o zaman, Onyekuru ve Falcao şart bu takıma. O zaman deplasman kazanma oranimiz %50 ye falan çıkar.

Dunku fio tokatı durumu net ortaya koydu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt