Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok kolay bir ameliyat. Normalde ayni gun veya maximum 2 gune çıkması lazim (komplikasyon, agri kontrolü vs). Tekrar full kendini verebilecek duzeyde olacaktır. Lakin hoca dinlendirirmi gelecek mac onu bilemiyorum
Acaba kafile dün mactan sonra direk Istanbul'a mi uctu? Hemen nasil herkes ameliyata girmis ilginc.

Hiç yerli stoper ismi geçmez oldu, Ahmet için de transfer haberi yok. Ciddi ciddi stoper rotasyonunda 3. adam olacak gibi görünüyor ki sağlam saydığımız ilk ikisi de güven veremiyor üstelik. Affedilmez bir aymazlık olur...

Hoca, muhtelif vesilelerle kadrodan memnuniyetsizliğini net olarak belirtmiş, büyük bir 'revizyon' un sinyallerini vermişti. Takımın her hattı için transfelere ihtiyaç olduğu, daha sezon devam ederken belliydi. Şu ana kadar bir tek yedek kaleci ihtiyacı karşılandı; Babel ve tutarsa Seri var direkt ilk 11 adayı. Futbolcular tek tek iyi görüntü vermiyorlar, takımın hiç ahengi yok ve dört gün sonra lig maçına çıkılacak...

Bu kadar kalabalık teknik heyet ve scout ekibi, bunca zaman ne iş yaptılar?..Adem' i, Şener' i, Babel' i, Tetteh' i mi keşfettiler, zahmet buyurmuşlar?..

Genelde iyimser bakmaya çalışırım ama şu an iyimser olmaktan daha çok kötümser olmak için sebepler görüyorum maalesef...

Arkadaşlar haciz haberi bana inandırıcı gelmedi.Bankalar birliği ile yaptığımız anlaşma da bütün borçları yapılandırdık.Yani özbek parayı bizden değil bankalar birliğinden alır.

Dün ve diğer hazırlık maçları lig öncesi moralimi bozdu. Zaten Avrupa falan hayal orayı düşünmüyorum bile bir nevi vitrin olabilir.
Başta orta saha ve stoper bölgesi olmak üzere ciddi eksiklikler varken forvet devede kulak gibi kalıyor.
Falcao'ya yatırılacak parayla orta saha ve stoper takviye edilse daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Çünkü Falcao transferi bir nevi reklam transferi olacak.

Hiç yerli stoper ismi geçmez oldu, Ahmet için de transfer haberi yok. Ciddi ciddi stoper rotasyonunda 3. adam olacak gibi görünüyor ki sağlam saydığımız ilk ikisi de güven veremiyor üstelik. Affedilmez bir aymazlık olur...

Hoca, muhtelif vesilelerle kadrodan memnuniyetsizliğini net olarak belirtmiş, büyük bir 'revizyon' un sinyallerini vermişti. Takımın her hattı için transfelere ihtiyaç olduğu, daha sezon devam ederken belliydi. Şu ana kadar bir tek yedek kaleci ihtiyacı karşılandı; Babel ve tutarsa Seri var direkt ilk 11 adayı. Futbolcular tek tek iyi görüntü vermiyorlar, takımın hiç ahengi yok ve dört gün sonra lig maçına çıkılacak...

Bu kadar kalabalık teknik heyet ve scout ekibi, bunca zaman ne iş yaptılar?..Adem' i, Şener' i, Babel' i, Tetteh' i mi keşfettiler, zahmet buyurmuşlar?..

Genelde iyimser bakmaya çalışırım ama şu an iyimser olmaktan daha çok kötümser olmak için sebepler görüyorum maalesef...
düşünüyorum da piyasada alınabilecek yerli bi stoper yok malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt