Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.297
- 2.715
- 648
Beyler eşinde sorun yok milli iç mimarımız Sayın Şafak Cak bey kendilerini ikna ettiğini açıkladı müsterih olun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerine falcao aldilar iste
Niye ilk defa mı tatile gitti. Bu adamlar miami'nin nasıl bir yer olduğunu bilmiyor mu ? mağarada mı yaşıyorlar.Falcao'nun ailesi Abd'ye tatile gitmişti. Çok beğenmiş olmalılar ki Inter Miami'nin teklifini düşünüyor olmalı. Falcao kariyerini Türkiye'ye giderek tehlikeye atar. Büyük bir beklenti, büyük mücadele gerektirir. Falcao bu konuda çekimser kalabilir. Konformist bakış bir yaştan sonra daha çekici.
Koca Galatasarayin transfer isini ic mimar mi yürütüyo yani ?Beyler eşinde sorun yok milli iç mimarımız Sayın Şafak Cak bey kendilerini ikna ettiğini açıkladı müsterih olun..
Boyle 1 sey yasanacaksa 2 aydir niye ugrasiyoruzEşi işi bozacak gibi nalet kadin zaten sürekli miamide belli ki orada yaşamak istiyor. Falcao monacoda kalip seneye miamiye gider
Yemez, 15 dakikada en fazla atasözleri kitabı alabilir.Mustafa başkandan Falcao transferinden sonra bir habel kanalinda: 15 dakikada aldık demesini ve boyle efso olmasini bekliyorum.
Hayır Abdurrahim Albayrak yönetiyor.Koca Galatasarayin transfer isini ic mimar mi yürütüyo yani ?
Farki yokHayır Abdurrahim Albayrak yönetiyor.
Sen anla yani.Farki yok
Yazdıklarına katılıyorum. Seri'de takıma yavaş yavaş uyum sağlayacaktır. Henüz oynadığı 3. maç bu yüzden temposunu da arttıracaktır mutlakaSeri'yi Galatasaray'ımıza gelmeden önce hiç izlememiştim.
Hakkında pas oyununa yatkınlığına, defansif özelliklerinin çok güçlü olmadığına dair yorumlar okumuştum.
Allah var, çabuk düşünüp uygulama konusunda gerçekten mahir, pas oyununda ve ters toplarla oyunun yönünü değiştirme konusunda başarılı sinyaller verdiği açık. Ayrıca gösterişsiz ama faydalı bir oyun yapısına sahip.
Lakin, oyun iştahı/arzusu dolayısıyla temposu çok düşük, yanında bu yönleri ile benzeştiği Donk olunca 1. ve 3. bölge arasındaki bağlantıyı kısa sürede kurmak çok zorlaşıyor.
Bu ikili ile merkezde top kazanma ve kullanma süremizin de uzayacagı aşikar.
Donk yerine hareketli, ısıran bir DOS ile Seri'nin verimliliği artabilir, ancak Seri'nin de temposunu artırması şart.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seten hocanın yakın arkadaşı, L'equipe de girdi benzer haberi. Abdurrahim albayrakın geçmişteki vukuatlarını da biliyoruz. Peki senin mantıklı bi argümanın var mı bugün ya da yarın açıklanacak olmasına dair?Beyler çok ciddi bir soru soracağım ama siz gereçekten koyun musunuz ya ? Kim ne derse hemen inanıyorsunuz ? Dünya basınında şu ana kadar Inter Miami'nin bir teklif vermesi dahilinde mutlaka bir haber çıkardı dimi en basitinden ? İkincisi her önüne gelen haberde bir anda olumsuz olmayı nasıl başarıyorsunuz ya ? Falcao bugün ya da yarın Kap gelecek adım gibi eminim buna.
Yok belirsizlik oldugu surece ve zaman gectigi surece insanlarin olumsuz dusunmeleri gayet normal.Falcao Maimiyi takip etti diye mi bu karamsarlik?