- 3 Haziran 2015
- 56.933
- 66.058
- 4.143
Derhal açiklama yapmali kulüp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligde bizi zorlayacak takım bile yok görünüyor. Avrupa maçları ölçü değil. Avrupa ile Türk takımları arasında makas çok açıldı.Falcao isi kabak tadi verdi artık.Savunma dökülüyor.Oynadıgımız oyun lig icin yeterli diye dusunen arkadasları lig baslayınca görürüm ben.
Seten hocanın yakın arkadaşı demek. Güzel Diagne için pazarlık sürüyor muymuş hala ? Soralım bakalım. L'equipe ne haber girmiş tekrar yazar mısın ?Seten hocanın yakın arkadaşı, L'equipe de girdi benzer haberi. Abdurrahim albayrakın geçmişteki vukuatlarını da biliyoruz. Peki senin mantıklı bi argümanın var mı bugün ya da yarın açıklanacak olmasına dair?
Falcao bizimle alakalı yorum yaptığında transfer bitmiş olmuyor ama Inter Miami'yi 2 ay önce takip edip şimdi tekrar takip etmesi waoooww. Abi cidden forumda inanılmaz bir kitle var transfer döneminde yasaklanması gereken bir kitle.Falcao Maimiyi takip etti diye mi bu karamsarlik?
bi yazsa
Bunu forumun girişine asabiliyor muyuz ?Hayatında hiçbir şey için beklemeyi, sabretmeyi bilmeyenlerin şımarıklığı mı dersin... Aynı şeyi günde 50 kere yazmadan kendini anlatamadığını zannedenler mi dersin ("Falcao olmuyor, gelmiyor, gelmeyecek..." Anladık a.q. tamam bekleme yapmayın o zaman?)... Ömründe doğru düzgün bir tane işte çalışmadan transfer yapmayı çocuk oyuncağı zannedenler mi dersin...
Neler okuyoruz biz ben utanıyorum artık bazılarından.
Biz utanıyoruz da yazanlar hala aynı devam ...Hayatında hiçbir şey için beklemeyi, sabretmeyi bilmeyenlerin şımarıklığı mı dersin... Aynı şeyi günde 50 kere yazmadan kendini anlatamadığını zannedenler mi dersin ("Falcao olmuyor, gelmiyor, gelmeyecek..." Anladık a.q. tamam bekleme yapmayın o zaman?)... Ömründe doğru düzgün bir tane işte çalışmadan transfer yapmayı çocuk oyuncağı zannedenler mi dersin...
Neler okuyoruz biz ben utanıyorum artık bazılarından.
bipspor kapandı, turkcell'in desteği bitti. şimdi sıradan bir duyumcu..Seten bu transfer donemi hayal kirikligi, gecen yazin adam sadece Alanda yanildi gerisine hepsine bildi.
Ama bu sezon cok dustu
Aston villa olayını diyorsan o kolpayi yönetime ve hocaya yakın kişiler çıkardı büyük ihtimal diagne satılacak algısı oluşturup arap kliplerinin teklifini yükseltme hamlesiydi tutmadı yani seten ali naci felan yönetimden bilgi aldıkları kadar yönetime de hizmet etmek zorunda..Seten hocanın yakın arkadaşı demek. Güzel Diagne için pazarlık sürüyor muymuş hala ? Soralım bakalım. L'equipe ne haber girmiş tekrar yazar mısın ?
Seten bu transfer donemi hayal kirikligi, gecen yazin adam sadece Alanda yanildi gerisine hepsine bildi.
Ama bu sezon cok dustu