Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorun hiç bir zaman Monaco degildi bence. Sorun bizim amatörlügümüz net.

Güzelleme yapmayin burda. Falcao süreci tam anlamiyla rezalet ve bitmez ise o rezalet felakete dönüsecek ve belkide Bütün sezon çöpe gidecek

Niye ilk defa mı tatile gitti. Bu adamlar miami'nin nasıl bir yer olduğunu bilmiyor mu ? mağarada mı yaşıyorlar.

Artık ters psikolojiye geçtim. Umut etmek ve olumlamaktan sıkıldım. Biraz da felaket tellallığına ve kara mizaha geçeceğim. Süreç çok uzadı ve bu kadar süre içinde aynı ruh haliyle ilerlemek sıkıyor.

Sürekli olumluluk pompalayan çocuktur okullar başlasada gitseler mi diyelim bizde? Örümcek zihniyetine bak kendi gibi dusunmeyeni barindirmiyor :)

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renktaş beni kastettiğini varsayarak söylüyorum, dediklerimi çarpıtıyorsun. Ben kimse şüpheye düştü, olumsuz sonuçlanacak dedi diye laf etmiyorum. Ben çocuk gibi, papağan gibi aynı şeyleri 1000 kere söylemeden kendini ifade edemeyenler için diyorum.

Ben kimsenin düşüncesine falan karışamam, herkes istediğini yazmakta özgür. Ama karşılarındaki insanları aptal yerine koymasınlar. 1 kere yazdın tamam, 2 kere tamam, 3 kere, 4 kere neyse. 1000 kere oldu artık yeter, biraz sakinleyin. Konu Falcao'nun gelmesi, gelmemesi de değil artık kafa şişiriyorlar.

Falcao geldi 6 no zaten tamam Diagne haftaya gider Mitro'yu da bir sonraki hafta yollarız artık beklere geçelim hadi
91-MYlBApPL._SX342_.jpg
sarı üyeler bunu beğendi

Falcao olmazsa şurayı yakarız burayı yıkarız istifa etsinler vs zihniyetindeki arkadaşlar bugüne kadar girdikleri her işin %100 ünden başarı ile çıktı herhalde...
Biraz realist olalım, getirmeye çalıştığın adam dünya yıldızı.
Sıradan bir herif olsa bile transferde bazen her şey tamam olur fakat adamın kalacağı evin banyosunu beğenmediği için bile iptal olabilir transferler böyle binbir ihtimali olan şeylerdir.
Falcao olmazsa eğer, dünyanın sonu mu? Dünyada başka golcü mü kalmadı?
Böyle bir algı yaratıp Falcao için camiada kriz yaratmayın

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Akşam 19:00’da AS Monaco’nun antrenmanı var. Muhtemelen Falcao katılır antrenmana, katılmazsa iş biter. Katılırsa, bir kaç gün daha sürer bu iğrenç, mide bulandırıcı süreç.

Ben yedder monaco da artık bir tane daha bahane gelirse ki yolunu yaptılar yok jardim bırakmak istemiyormuş diye ağır sövecem..

Ayrıca, ek olarak, herkesin sıçan gibi kaçtığı ve sorumluluk almaktan korktuğu bir dönemde, dursun Özbek yönetimine karşı duruş sergilemiş ve sorumluluk almış, bana göre şu ana kadar görevini layıkıyla yerine getiren Mustafa cengiz ve yönetimine destek olmalıyız. Elbette körü körüne değil, ama bi transfer olmadı diye istifa demek kuşların ekmeğine yağ demektir...

Falcao olmazsa şurayı yakarız burayı yıkarız istifa etsinler vs zihniyetindeki arkadaşlar bugüne kadar girdikleri her işin %100 ünden başarı ile çıktı herhalde...
Biraz realist olalım, getirmeye çalıştığın adam dünya yıldızı.
Sıradan bir herif olsa bile transferde bazen her şey tamam olur fakat adamın kalacağı evin banyosunu beğenmediği için bile iptal olabilir transferler böyle binbir ihtimali olan şeylerdir.
Falcao olmazsa eğer, dünyanın sonu mu? Dünyada başka golcü mü kalmadı?
Böyle bir algı yaratıp Falcao için camiada kriz yaratmayın

Daha önce Modeste,Alan,Pato ile bu rezilliği yaşayınca insanların tepki göstermesi normal.

Alamadilar diye bir durum yok.
Andre silva dediler yine 1 haftada kamptan adami aldilar saglik kontrolune soktular ama adam bozuk cikti geri yolladilar.
Sonrasi zaten ben yedder konusu.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
olaya bi de şu yönden bak. adamlar şak diye bonservise 40 milyon basabiliyorlar. biz ise falcaoyu bedava almak peşindeyiz başından 5 milyon verebilsek zaten haftalar önce almıştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt