Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao cumaya kaldı veya önümüzdeki hafta sonu imzayı atıyor bidahaki pazartesi yönetim almaya gidiyor haberleri çıkmadı mı daha?
keşke ortasaha ıcın kassalardı bunca zaman

2. başkan gidiyorsa futbolcuyla döner gs böyleydi zamanında. Şimdi gs 2. baskanı nıye futbolcunun ayagına gıttı dıye sorarım ben madem yalnız dönecektın madem iş bitmemişti.

Şaka gibi gerçekten. Üzüldüm.

Monaco taraftarlarının bir kısmı Falcao gidici diyor diğerleri Falcao kalsın ya da kalabilir diyor.
Monaco forumlarından geliyorum ( Link atarsam ceza alırmıyım bilmiyorum)
Bu tur durumlar ceza gerektirmez, yani sonucta mac linki paylasilmiyor ;)

Ailesiyle transfer aciklamanin hic bir alakasi yok..Biterse aciklarsin adamlar 3 4 gun sonra gelir..He biz adam ulkeye geldigi zaman aciklariz diyorsaniz bu oyle normal bir transfer degil derim..Yok ailesi bekleniyormus yok forvet bekleniyormus bitmediyse beceremedik deyin de bitsin bu cile

Olmuyorsa benim icin sorun olmaz ama taraftarin büyük bölümü yönetime agir sallar gibi

davulla zurnayla fransaya git yalnız dön valla ben iyi bi show yapar demiştim böyle gittiğine göre birde falcao ile foto çekilip.

Ufff ne biliyim anlam veremedim

2. başkan bi yere gidiyorsa yanlış dönmez. Yanlız dönecekse de gidişini davulla zurnayla yapmaz. Bak gelişini kimse duymadı demek ki gidişleri de sessiz yapabilirdi.

Belki gelecek 2 gün sonra falcao ama ne biliyim daha havalı olurdu gs 2. baskanı sonucta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt