Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğim gibi Donk ve Linnes'e ilk 11 adına kesinlikle güvenmiyorum Fernando gitti Mariano fizik olarka çok kötü durumda Nagatomo zaten futbolun hücum kısmında yok

Falcao gelir bu saatten sonra olumsuz sonuçlanmaz o transfer ama yine de defansif orta saha ve 2 bek transferi şart bizim takıma

Dediğim gibi Donk ve Linnes'e ilk 11 adına kesinlikle güvenmiyorum Fernando gitti Mariano fizik olarka çok kötü durumda Nagatomo zaten futbolun hücum kısmında yok

Falcao gelir bu saatten sonra olumsuz sonuçlanmaz o transfer ama yine de defansif orta saha ve 2 bek transferi şart bizim takıma

Gerekirse yedek forvet alma ama bek al. Ben şener oynar deyince linç yedim.Evet yine diyorum kuvvetli şener ilk sağ bek olur

Bu taraftarın angutluğu ve çabuk gaz gelmesi yüzünden “rize’de bir aslan var” geyiği döndü haftalarca adam çıkmış ben dedem yüzünden fenerli oldum vs dedi.

Şimdi falcao geçen sezon alan konularında henüz anlaşmadan böyle gaza gelmeleri ayrı rezillik. İyice antu taraftarına dönmeye başladı ergenler sayesinde.
Taraftar mı suçlu oldu yine? O rize de aslan var saçmalığı nasıl çıktı biliyor musun ki sen?

Falcao transferinde ilk başta haberler çıkmaya başladığım görüşteyim. Falcao'nun Galatasaray'da forma giyeceğini hayal edemiyorum. Arena'da Galatasaray formasıyla önde pres yapıp rakibi hataya zorlayacağına, kanatlardan gelen ortalarda çıkıp ip gibi yükselip topu köşeye bırakacağına, Belhanda ile verkaçlara girip oyunu rahatlatacağına, Muslera'nın degajlarında hava topuna çıkıp faul alacağına, rakip full takım kapanmışken soldan ceza sahası içine top geldiğinde topu çekip sağ köşeye plaseyle topu ağlara göndereceğine... Nasıl inanıyım ki? Bunlara inanmak, bu mutluluğu yaşayacağını düşünmek gerçekleşmediği taktirde yerinde oynayan oyuncuya kötülük olur. Gerçekleşmediği taktirde bu sene Galatasaray ve ülke futbolundan soğumak olur. O yüzden inanmayın arkadaşlar. Size onunla fotoğraf çekip sosyal medyaya sarmaş dolaş fotoğraf atan o adama inanmayın

Diagne ve ya baska bir futbolcu satilmadik müddetce 6 no gelmez ,kiralik diyeceksiniz hoca orta sahay zaten kiralik seri yi aldi simdi bir oyuncu daha oraya kiralik almaz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diagne satilsada gelmez .devre arası takviye yapacağız derler .zaman kalmadı vs vs.

Kaybedilecek tek puanla şampiyonluktan oluyorsun ,es keza devreye lider gir çıkıp derlerki bak taraftar öyle böyle diyordu ama lider bitirdik ilk yarıyı,takıma güvenin vs .devre arası takviyede gir.sezon sonu son maçlarda şampiyon olduk iki senedir,yap işini adam akıllı bu stresi yaşama diyen yok

donk zaten 1 devrelik adam. o da 2. devrelik. herkes yoruldugunda is yapar

marcaoyu hic hazir gormedim bukadar kotu oyuncu degil

tabi ben lyundamayi daha cok begeniyorum. calim hastaligina gicigim sadece

defansin onunde capa lazim bize. varsin hucumu hic olmasin. defansin onune kazik atsin sadece yeterli. ama biraz hareketli olsun.

mariano kaliteli oyuncu ama defansif olarak 10 yasindaki cocuktan calim yer gibi geliyor. nagotomo bu sene idare eder ama sag beki degistirmek lazim

Forumda birkaç saat geçirmişimdir.

"Falcao yatmış..."
"Monaco 2 forvet çıkacakmış"
"Takım oynamıyor"
"Fatih hoca söylesene taktik ne"
"DOS yok"
"Abdürrahim bir iş yap"
"Elek olacağız CL'de"
"Bekler boh gibi"
"Biz bittik"

Sonuç:

d8owe4f-86894d47-161b-4ec3-b78a-b8715f41d472.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt