Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle yaptıkça heves,umut kiriyorlar yahu.
Yazık vallah, sonra teknik ekibe sallıyorlar. Adama ruhu olan ama kafası kopmuş dengesiz oyun yapısına itiyorsun.. diyeceksiniz FT bu durumu düzeltmeli kötü oyuncular yok.

Forveti yok, gidecek mi belli değil forveti var. Sabır sabır demeyin artık. İyi oyuncu alışır muhabbeti yapmayın. Takım takım gibi oynamıyor ki gelsin alissin hemen

Albayrakin Istanbula dondugunu ogrenince FALCAO :

1565626532871.png

Şuan alan sürecinin birebir kopyasi yaşanıyor. hayırlısı olsun ne diyeyim. Umuyorum ders alınmıştır. Tek güvencem albayrağın transfer bitmeden o fotoya izin vermeyeceğidir.

Umarım cezalı ve sakatlik yaşanmaz.. yoksa bu yönetim çok ağır gömerim. Yeter la.. 20 gün kalmış alamıyorsun, satamiyorsun.

Yarında bişey çıkmaz ise ben bişey beklemiyorum. Falcao dışında hiç bir çalışma yapmıyorlar derim, elden yiyorlar son dakika alacaklar sonra yine satmaya ugrasacaklar.

FT istediğin kadar eleştir, yönetim işini yapmadığı gerçeğini değiştirmez. Buna sponsor da dahil. Maça çıkacaksın sponsor yok nasıl bir iş bu anlamadım

Bir de gecemizi gündüzümüze katıyoruz, yok uyumuyoruz, 2 saat uyudum 4 saat uyudum demezler mi.
İşinizi adam gibi yapın tüm gece mışıl mışıl uyuyun kardeşim size uyumayın diyen mi var? Kaç senedir aynı muhabbet.
Sistemli çalışın, mazeret de üretmeyin.

Yönetim sınıfta kaldı hazırlık yapmamış, çalışmaları yetersiz.

Teknik ekibi gorucez 2-3 haftada takimi toparlayıp ne kadar hazırladıkları.

Futbolcular burda en son sırada bence. Neden mi bu sezona iyi girmiyorlar ama kişisel becerilere göre değil takım olarak bakacaksın.

Sneijder reis futbolu bırakmış. Fatih Terim'den sonra takımın başında görmek isterim kendisini.

falcao ile başkanları görüşme yapacakmış

edit:falcao galatasaraya yakın diye belirtmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt