- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Hay sizin yapacağınız transferlerin....
Erman abiyi bile delirttiniz be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hay sizin yapacağınız transferlerin....
Var bi cenabetlik ama kimdeArkadaş ben anlamıyorum jorge mendesle ahmet bulut cehenneme gitse şeytanı alıp imza attıracak adamlar , ilk defa bi transferi başaramayacaklar.Bu bizim yönetim cidden vasıfsız , 5 para etmez

Damına koyayımHay sizin yapacağınız transferlerin....
Beş para etmez bir topçu, sadece fiziği var. Başka hiç bir halta yaramıyor. Belçika'da canlı izleyen arkadaşlardan biri bu yorumu yapmıştı.60 gun resmen cope attik.
en azindan Anderson Esitiyye alsaydiniz, tank gibi 6 numara PAOK'a 3,5m euroya gitti.
Ben de olurum ama Ali Yavuz'u TARSUS IDMANYURDU'na kiraladilarOrtasaha ve forvet alamadık, mustafa kapı ve ali yavuza şans vereceğiz açıklaması yapılsa destek olur musunuz? Ben olurum şahsen.

Benim 1 hafta 2 gun oldusigarayı bıraktık 2 hafta oldu yine baslıyacagız bu gidisle
Falcao hakkinda GSC ozel haber
Cars 18.15'te ozel ucak ile AHL'ye inmis olacaktir.

Yemek yedikten sonra cok istiyorumBenim 1 hafta 2 gun oldu
Bagimliliktan degil de icmek istiyorum yaw sjjsjsjsj
Transferden sorumlu yonetici yapalimSneijderi sportif direktör olarak getirsek
Buralar karışır en iyisi 1-2 gün uzak kalmak lazım.
Bu arada Onyekuru gitti diye neredeyse hepimiz üzüldük. Fakat bir kaç kişi var ki yalandan bir şeyler karalamış....
Bunlar Onyekuru başlığına çöp bu çocuk vs yazan adamlar
Az biraz omurganız olsun be kardeşim...
https://www.gscimbom.com/threads/21-henry-onyekuru.177141/page-70
Yukarıdaki linkte verdiğim sayfadan itibaren okuyun kimler olduğunu anlayacaksınız...