Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamin cok reklamini yaptik
Sessiz sedasiz bitirecektik
Simdi nolcak ben sana soyleyim en az uc isteyecekler
Bizimkiler kizip masadan kalkacak
Sonra es es sirf .bneligine fenere 500 bine verecek
Zaten yerli transferi öyle anında olmalı dallanıp budaklanırsa araya kuşlar girer.Dorukhanı öylece aldı adamlar biz muhtemelen girişim bile yapmamışızdır

Acaba nöbete EL Tigre yazdık diye ters bir totem mi oldu da bu Falcao işi bu kadar uzadı.

Biz de zaten hoca halleder diye cok rehavet var.Biz de terim olmasa halimiz itten beter de bakma sen
Hoca da insan rahat rahat iş yapacağı kadroyu kuramayacaklarsa niye görevdeler anlamıyorum.Konuşmak için 1 hafta daha bekleyeceğim ama sonrasında isterlerse ronaldoyu alsınlar son 10 günde yapılan işlerden verim alamıyoruz

Fred gelirse ön libero fred oynar daha çnce oynamışlıgı var . Fred seri belhanda olur ortasaha . Ama takımda sertlik yok deplasmanlarda gene cok kan kaybederiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fred ve Seri olacaksa orta saha kalabalık olmalı.

Feghouli-Seri-Fred-Belhanda

Belhanda'yı Favre Nice zamanı sık sık solda kullanıp verim almıştı.

Fred gelirse Seri'nin verkaçları ve tek toplarına ayak uydurabilir. Şimdi Seri çok hızlı düşünüyor, too ayağına gelir gelmez yönlendiriyor bizim adamlar mal gibi bakıyorlar sonra. Bekler dinamik olsa çok çok isterdim.
Bekler bitik olduğu için sadece istiyorum. şimdi asıl lazım olan profil (adam yiyen) değil birçok kişiye göre ama ne yapalım kaliteli topçu. Seviye yükseltir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt