Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.735
- 20.933
- 2.233
Haber dogru mu peki?kadroya bile giremeyen düşüşteki bi adama kimse 5m vermez bi sezon için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haber dogru mu peki?kadroya bile giremeyen düşüşteki bi adama kimse 5m vermez bi sezon için
Zaten yerli transferi öyle anında olmalı dallanıp budaklanırsa araya kuşlar girer.Dorukhanı öylece aldı adamlar biz muhtemelen girişim bile yapmamışızdırAdamin cok reklamini yaptik
Sessiz sedasiz bitirecektik
Simdi nolcak ben sana soyleyim en az uc isteyecekler
Bizimkiler kizip masadan kalkacak
Sonra es es sirf .bneligine fenere 500 bine verecek
mehmet topalı alalım ozaman beleseDursun Özbek parasını istiyormuş
Transferi kapatalım gitsin
Biz de zaten hoca halleder diye cok rehavet var.Biz de terim olmasa halimiz itten beter de bakma senZaten yerli transferi öyle anında olmalı dallanıp budaklanırsa araya kuşlar girer.Dorukhanı öylece aldı adamlar biz muhtemelen girişim bile yapmamışızdır
Paylaştığım 2 oyuncu scout ler izlemeye gitmiş..
Hoca da insan rahat rahat iş yapacağı kadroyu kuramayacaklarsa niye görevdeler anlamıyorum.Konuşmak için 1 hafta daha bekleyeceğim ama sonrasında isterlerse ronaldoyu alsınlar son 10 günde yapılan işlerden verim alamıyoruzBiz de zaten hoca halleder diye cok rehavet var.Biz de terim olmasa halimiz itten beter de bakma sen
Bize su an gayri resmi kayyum atanmis durumdaHoca da insan rahat rahat iş yapacağı kadroyu kuramayacaklarsa niye görevdeler anlamıyorum.Konuşmak için 1 hafta daha bekleyeceğim ama sonrasında isterlerse ronaldoyu alsınlar son 10 günde yapılan işlerden verim alamıyoruz
Fred haberleri kolpa boşuna hayal kurmayın.
Iyi para verirsen gönderirler, o da yok bizde.hayal kurma meselesi bi transfer değil ki
ilk teklifte gönderir united fred'i..