Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Kimse istemiyor ama ben Deniz Türüç ü çok istiyorum . Feghouli ye Harika bir yedek olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:red:Kimse istemiyor ama ben Deniz Türüç ü çok istiyorum . Feghouli ye Harika bir yedek olur
Saplamayacaklarsa olabilir tabi,ama diger turlu gelmesin ki saplayacaklar.Kimse istemiyor ama ben Deniz Türüç ü çok istiyorum . Feghouli ye Harika bir yedek olur
Kimse istemiyor ama ben Deniz Türüç ü çok istiyorum . Feghouli ye Harika bir yedek olur
Ali Naci Küçük: Micheal Seri, Galatasaray’dan 2.5 Milyon € kazanacak. Cuma günü KAP açıklaması gelecek.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fulham ile bizi kıyaslaman pek hoş değil açıkçası. Tamam CL yarı final abartı olabilir ama Fulham dediğimiz takım, EPL'i izleyenler bilir, Ranieri ile birlikte 5-4-1 gibi çağ dışı bi taktiğe büründü. Seri'nin yanında stoper menşeili bir oyuncu oynadı. Seri'yi ve Babel'i kendi özellerinde değerlendireceksek hücum takımlarındaki dönemlerine bakmak lazımSeri Babel iyi de bu adamlar Fulham'la geçen sene küme düştüler CL yarı finali falan hayal yani çokta yükselmemek lazım.
Ali Naci Küçük: Micheal Seri, Galatasaray’dan 2.5 Milyon € kazanacak. Cuma günü KAP açıklaması gelecek.

Aynen kaynak Belçika basını ben de okudumSamatta icin luyindama’ya yapilann teklifin aynisi yapilmis kiralik ve zorunlu satin alma opsiyonlu