Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse istemiyor ama ben Deniz Türüç ü çok istiyorum . Feghouli ye Harika bir yedek olur

Şu Emre Mor adam gibi takım oyunu oynasa Seri Feg Belhanda Mor(Babel) ve alınacak iyi bir forvetin hücum hattındaki varyasyonları falan çok heyecanlandırır beni. Adam eksiltmeler, verkaçlar, önde baskı kurmalar... Havadan, yerden ortalar...

Kimse istemiyor ama ben Deniz Türüç ü çok istiyorum . Feghouli ye Harika bir yedek olur

Ne gördün yahu bu adamda dribbling yok şut bir öyle bir böyle ara pası oyun zekası falan vasat..Bir tek iyi yönü var duran topları güzel kullanıyor..Şahsen denizi 1 milyona bile istemem... Vedattan daha büyük balon

Seri Babel iyi de bu adamlar Fulham'la geçen sene küme düştüler CL yarı finali falan hayal yani çokta yükselmemek lazım.
Fulham ile bizi kıyaslaman pek hoş değil açıkçası. Tamam CL yarı final abartı olabilir ama Fulham dediğimiz takım, EPL'i izleyenler bilir, Ranieri ile birlikte 5-4-1 gibi çağ dışı bi taktiğe büründü. Seri'nin yanında stoper menşeili bir oyuncu oynadı. Seri'yi ve Babel'i kendi özellerinde değerlendireceksek hücum takımlarındaki dönemlerine bakmak lazım

Bu arada Okan Kocuk Seri transferi yüzünden kaynadı. fenerin tüm kalecileri topladığı bir dönemde bu çocuğu almak da başarıdır yani... :)

Fulham Başkanı Shadid Khan: Bir adam geldi, önce Mitroviç'i istedi, olmaz o takım için çok değerli dedik. O zaman Sessegnon'u ver dedi. O da pahalı geldi. Sonra buraya kadar geldim, bari Seri'yi ver de gidelim dedi. Dolandırıldığımı anladığımda artık çok geçti.

Ulan Apo'nun transfer stratejisine bak yakıyor resmen :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt