Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.555
- 7.008
- 1.513
Falcao’nun sarı jetski ve kırmızı yelek giymesi.Bu iş bitmiş arkadaşlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kolpacı olduğumdan seri transferini dün 14.58 cimbom ajansta yazdım siz 2 saat sonra italyan basınından öğrendinizniye
kolpacı degil misin
Kardeşim sen buradakilere aldırma twitterdaki kolpacılara inanırlar ama buradaki arkadaşlara inanmayanlar var. Biz hangi oyuncuları satıyoruzkolpacı olduğumdan seri transferini dün 14.58 cimbom ajansta yazdım siz 2 saat sonra italyan basınından öğrendinizokan kocuk transferini 1 hafta önce basında bile yokken mod Alper Altın a özelden yazdım daha cok var
![]()
Twitter da bir kadın cuma günü arjantin pasaportlu bir orta saha gelecek demiştiVelez ön liberoya adam almış. Nicolas i mi saliyorlar la acaba bize
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
diagne mariano kesin gönderilmek isteniyor 2. forvet transferine bağlı olarak mitroğlu ozonwaforda kiralık verilecek bazı gençler kiralanır ömer bayram gönderilir belhandaya iyi bir teklif gelirse gidebilir. ama surpriz dersen marcao ya ciddi teklifler var fatih hoca onay vermez diye tahmin ediyorumKardeşim sen buradakilere aldırma twitterdaki kolpacılara inanırlar ama buradaki arkadaşlara inanmayanlar var. Biz hangi oyuncuları satıyoruz
SM-N910H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Banega nolur sencediagne mariano kesin gönderilmek isteniyor 2. forvet transferine bağlı olarak mitroğlu ozonwaforda kiralık verilecek bazı gençler kiralanır ömer bayram gönderilir belhandaya iyi bir teklif gelirse gidebilir. ama surpriz dersen marcao ya ciddi teklifler var fatih hoca onay vermez diye tahmin ediyorum
banegaya hala ilgimiz var ama ancak belhanda satılırsa gelir tabii sevilla inadı kırılırsa bence seri banega belhanda yaparsak cok yumusak kalır ortasaha bence özellikle deplasmanlarda cok zorlanırızBanega nolur sence
Bu konuda uzlaşmamız mümkün görünmüyor. Çok cüzi maaşla alınan genç bir futbolcuya, beklentilerin çok üzerinde gösterdiği performans için ödül olarak bir miktar ekstra ödeme yapılmasını anlarım, örnekleri çoktur...Burak'la Selcuk kotu oynadiklari sezondan sonra imzalamislardi.Gomis rekor kirmisti.Uzatma degil ama 1 milyon versek cozulebilirdi diye dusunuyorum.Surec hic iyi yonetilmedi.Taraftarin onune atildi.
Su an ismi gecenlerden Samatta disinda hala icime sinen bir forvet yok.Zaten kaliteli forvet de yok dunya piyasasinda artik.Gomis'le iyi uyusmustuk biraz daha zorlanabilirdi.
Emre morda durum nedir yarın açıklanacak mıdiagne mariano kesin gönderilmek isteniyor 2. forvet transferine bağlı olarak mitroğlu ozonwaforda kiralık verilecek bazı gençler kiralanır ömer bayram gönderilir belhandaya iyi bir teklif gelirse gidebilir. ama surpriz dersen marcao ya ciddi teklifler var fatih hoca onay vermez diye tahmin ediyorum
Bu konuda uzlaşmamız mümkün görünmüyor. Çok cüzi maaşla alınan genç bir futbolcuya, beklentilerin çok üzerinde gösterdiği performans için ödül olarak bir miktar ekstra ödeme yapılmasını anlarım, örnekleri çoktur...
Ancak 32 yaşında, kariyeri boyunca gördüğü açık ara en yüksek yıllık kazancı 2 yıllığına sunan kulübe karşı bir minnet duygusunun da olması gerekirdi Gomis' in. Arap kulübünden iki katı teklifi alınca olmadık taleplerde bulundu (Gitmek istediği çok açıktı), biz değil hiçbir kulüp kabul etmezdi bu durumu. Kendisi bile itiraf etmişken, hala borusunu öttürmeye çalışmak nedir Allah aşkına?..
14.58 cok geckolpacı olduğumdan seri transferini dün 14.58 cimbom ajansta yazdım siz 2 saat sonra italyan basınından öğrendinizokan kocuk transferini 1 hafta önce basında bile yokken mod Alper Altın a özelden yazdım daha cok var
![]()
seri tamam
kaleci okan tamam
falçaoda gelirse geriye kalıyor 9 transfer daha
Bu konuda bir tek bu cümlene katılırım!..Senle anlasmak zorunda degiliz.